Last news in Fakti

6 Юли, 2022 21:14 2 720 8

Легендарният китарист Карлос Сантана припадна по време на концерт (ВИДЕО)

  • карлос сантана-
  • китарист-
  • колабира-
  • на концерт

Сантана по-късно написа на страницата си във Facebook, че е "забравил да яде и да пие вода"

Легендарният китарист Карлос Сантана припадна по време на концерт (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Легендарният американски китарист Карлос Сантана е колабирал на сцената по време на концерт на открито край Детройт, Мичиган. Медицински персонал е оказал незабавна помощ на 74-годишния мъж в Кларкстън във вторник и той е бил откаран в спешното отделение на местната болница.

Сантана, който е роден в Мексико, по-късно написа на страницата си във Facebook, че е "забравил да яде и да пие вода". Мениджърът му, Майкъл Врионис, пък каза, че музикантът се справя добре, но шоуто, планирано за сряда в Пенсилвания, "ще бъде отложено за по-късна дата".

Появиха се кадри, показващи как Сантана е слязъл от сцената на Clarkson's Pine Knob Music Theatre с помощ. Във видеото звездата маха на публиката, докато го изкарват на носилка.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ⛩⛩⛩⛩⛩⛩⛩⛩⛩⛩⛩⛩⛩

    0 0 Отговор
    🗾🌠🌃🌌🌌🎆🌅🌄🌉🌌🎇🎇🏞🌅🌄🌆🌉🌉🌆🌄🌄🌅🏞🏞🎑🗾🌠🏙🌌🎆🌅🌆🌁🌉🌌🌃🏙🏙🗾🎑🌅🌄🌄🌄🌆🌁🌉🌉🌌🌌🌃🏙🌠🗾🎑🏞🌅🌄🌄🌆🎆🎇🌠🌠🏙🌃🌌🌌🌉🌉🌆🌄🌄🌅🏞🎑🗾🗾🌠🌠🎇🎆🎆🌇🌆🌉🌉🌌🌃🌁🌁🌁🌌🌃🏙🏙🎇🎆🌉🌁🌁🌉🌃🏙🎇🎇🎆🌇🌁🌉🌉🎇🎑🌅🌄🏞🗾🗾🎇🌌🌉🌁🌆🌄🌅🎇🌠🌠🌃🌌🌉🌉🌄🌄🌄🌁
  • 2 В името на

    8 2 Отговор
    Парите и славата. Какво ли не правят хората..
  • 3 дебил

    10 1 Отговор
    Как един от как свят светува не е казал , краи,
    точка, стига , стигат ми , за кога повече ЗА КАКВО ПОВЕЧЕ ????????? АЛЧНОСГ !!! и не не ми коментираите ама ТОИ това му е живота , НЕ това е АЛЧНОСТ ,,,,,, без значение сверата в която е направил ПАРАТА
  • 4 Соваж бейби

    8 2 Отговор
    Дано Бог да даде на Карло още земни дни и да се радва на живота ,да не ставам брутална ама бустерна доза ли си би човека ,извинен е ако не е чакал 15 мин. след ваксината .Другият проблем е пича не си съзнава годините колкото ги има навършени.Има едно нещо се нарича пенсия ,спокойно може си почива на някой остров си пие швепса на сянка и гледа здравето... тръгнал концерти да изнася,пари ,всичко има училище да беше отворил за млади таланти или да спонсорира бедно дете талант ,тръгнали си почешят самочуствието на старини .

    Коментиран от #6, #7

  • 5 Роб Томас

    3 3 Отговор
    Дърт хеерун....гел!
  • 6 Коняка

    3 4 Отговор

    До коментар #4 от "Соваж бейби":

    Ама той не пие швепс,ами кубински ром,дъртият бразилски ром.
  • 7 тггтг

    1 5 Отговор

    До коментар #4 от "Соваж бейби":

    Не си брутална миличка. Досадна си.
  • 8 Доктор

    2 1 Отговор
    Файзера в действие... Ваксинирайте се!