Last news in Fakti

9 Юли, 2022 12:44 17 229 5

Това са най-коварните зодии

  • коварни-
  • зодии-
  • овен-
  • риби-
  • близнаци

Ето кои са 3-те знака, които без колебания ще ви забият нож в гърба

Това са най-коварните зодии - 1
Снимка: Shutterstock

Доверчивостта е едно от качествата, които ни се иска да не притежаваме. Съществуват хора, които ви гледат мило, а говорят злини зад гърба ви. От канала "Видео хороскоп" във Vbox разказват кои са трите най-коварни зодии.

Овен

В случай, че не им пречите, има шанс да си живеете мирно около тях. Застанете ли им на пътя, ще бъдете прегазени. Овните са агресивни и са царе на тормоза. Обидите им са тънки – под формата на шеги и добродушни забележки или искрено брутални. Понеже имат навика да поставят хората на пиедестал, това неизменно си има последици. Щом ви детронират, ще ви го върнат тъпкано за обожанието и сервилността, с която са ви обграждали. Овенът няма да се поколебае да ви забие нож нито в гърба, нито в гърдите.

Близнаци

Бъбривите и чаровни Близнаци са забележително нечувствителни към близките. Емпатия и разбиране са думи, които са изхвърлили от иначе богатия си речник. Затова недостатъците на хората безпределно ги дразнят и не могат да се въздържат от груби забележки. Може да навредят дори на близък човек с приказките си. Ще го направят без злост или лоши намерения – просто от любов към хубавата клюка. Обикновено казваме, че Близнаците са любопитни, подвижни, адаптивни. Да, такива са, но защото им липсва задълбоченост и постоянство.

Риби

Рибите са мили, кротки и нежни. Но в сърцето им живее едно дяволче, което ги кара да завиждат и да ви мислят злото. Ако им се удаде възможност да тормозят скрито някого, ще се проявят като ненаситни мъчители. Стигат дори до садизъм. Според тяхното виждане, когато те страдат, това е трагедия. Когато други страдат, е майтап. По същия начин като всички останали, Рибите също си имат граница на търпението. Когато я прекосите, става страшно. Странно е как представителите на най-кротката зодия се превръщат в изверги, когато се ядосат. От тях може да се очаква да ви намушкат в гърба


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 35 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 А дамите скорпиони

    9 7 Отговор

    До коментар #1 от "Скорпион":

    Са доста дащни ! Най- лесните в зодиака. Дългогодишни наблюдения! Везните мъже и жени са коварни. Девите са лъжци,като водолеите.

    Коментиран от #4

  • 4 Пак от наблюдения

    7 7 Отговор

    До коментар #3 от "А дамите скорпиони":

    Везните са ангелски създания. Трябва много да си вбесил Везна, за да ти покаже другата страна!
  • 5 Име

    5 3 Отговор
    🎯 за ♊, най коварни са. Фурнажийски лопати