Last news in Fakti

11 Юли, 2022 12:57 6 170 13

София Вергара: На 50 и все така гореща! (СНИМКИ)

  • софия вергара-
  • рожден ден-
  • юбилей-
  • торта-
  • празник

Блестящата актриса отбеляза половин век с лудо парти, заобиколена от любимите си хора

София Вергара: На 50 и все така гореща! (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

София Вергара навърши 50 години на 10 юли и отбеляза важния момент ден по-рано, като публикува поредица от празнични снимки в Instagram.

Облечена в червена рокля с бели декорации без презрамки със сърцевидно деколте, подчертаваща перфектната ѝ фигура, актрисата се присъедини към приятелите и семейството си за забавно парти край басейна.

Публикация, споделена от Sofia Vergara (@sofiavergara)

На няколко от стилните снимки, споделени в социалните мрежи, звездата от "Модерно семейство" показа нестандартна бутилка шампанско с послание: "50 & все така блестяша". На друга тя позира с нещо, което изглежда е вкусна кокосова торта, гарнирана с празнични свещи с цифри.

Публикация, споделена от Sofia Vergara (@sofiavergara)

Сред гостите, включени в публикациите на София, бяха синът ѝ Маноло Гонзалес Вергара и племенницата ѝ Клаудия Вергара, която прилича на нея. Кученцето ѝ Бабълс също беше на място и беше почерпено със собствена кучешка торта, докато празнуваше собствения си 9-и рожден ден.

Макар че съпругът на София Джо Манганиело видимо отсъстваше от събирането, той отправи сладък поздрав към рожденичката в Инстаграм.

"¡Feliz Cumpleaños mi amor!", написа той на 10 юли заедно с колекция от сладки снимки на двойката. "Обичам те толкова много."

Ден по-късно звездата отпразнува с шумно парти и много гости своя 50-и рожден ден, на което основни гости отново бяха най-близките ѝ членове на семейството и скъпи нейни приятели. Вергара избра да отбележи личния си празник с дълга жълта рокля с дълбоко деколте и тънки презрамки. Любопитното е, че София е избрала формата за празничната си торта с типичното си чувство за хумор. Десертът е във формата на чанта на Луи Вютон, която прелива от пачки долари. На фона на успешната си кариера в киното и телевизията, Вергара явно си пожелава още повече роли и още по-печеливши проекти.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Малинка

    19 2 Отговор
    Прекрасна е за годините си! Бих и дала, че е на 30 г.

    Коментиран от #5

  • 2 помак

    13 0 Отговор
    ....да питам...мога ли да напиша ...о-х коть0...?

    Коментиран от #3

  • 3 един

    13 1 Отговор

    До коментар #2 от "помак":

    Споко,котьо не е нито за твоя джоб нито за моя,напразно се облизваш!
  • 4 Генчо

    4 0 Отговор
    Много е хората тази София като я видях и направо се изпотих от горещина.
  • 5 Чак пък 30

    5 4 Отговор

    До коментар #1 от "Малинка":

    Около 45

    Коментиран от #9

  • 6 Пич

    4 6 Отговор
    Кифла !!! Много е важно , да се снима с чанта на ЛВ !!!

    Коментиран от #12

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Радо

    9 5 Отговор
    Ше опръцка на батко кайсиите.
  • 9 Малинка

    15 1 Отговор

    До коментар #5 от "Чак пък 30":

    45 години са много. Вижте каква е хубавелка, не се е сбръчкала изобщо и фигурата и е перфектна, като се има в предвид, че е раждала!
  • 10 ха ха

    5 1 Отговор
    И тя си филтрира снимките,имаче на мен лично ми е кичозна но латините са си такива.Не роди дете на този мачо Джо Манганиело а отдавна са заедно.Можеше и от сурогатна майка ако тя не може или не иска.А иначе е родила на 20г .сина си и затова бързо и лесно се е възстановила,възрастта за раждане има голямо значение.
  • 11 влък

    6 1 Отговор
    Да мушна показалец в средата на деколтето й.
  • 12 Соваж бейби

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "Пич":

    Нали трябва да избие комплекси ,ако не е Луй Витон торта няма да е интересна .Много богатите нямат фантазия само марката е на почит .Иначе е хубава ,дай боже и аз така на тези години .
  • 13 Кефи ме,

    3 1 Отговор
    естествена е и не й пука. Абе, латиноамериканка. Има и нормални жени все още.