Last news in Fakti

12 Юли, 2022 14:56 4 354 10

Дарина Павлова се сдоби с неочаквани звездни съседи

  • дарина павлова-
  • рич форестър-
  • дързост и красота-
  • стинг-
  • съседи-
  • звезди

До вдовицата на Илия Павлов са настанени Рон Мос, известен у нас с ролята си на Рич Форестър в "Дързост и красота", и съпругата на Стинг - Труди Стайлър

Дарина Павлова става комшийка на жената на Стинг - британската актриса и продуцент Труди Стайлър, по време на 20-ото издание на Ischia Global Fest. Те ще бъдат гости на петзвездния хотел „Реджина Изабела“ в красивото градче край бреговете на Тиренско море, Лако Амено. Комшия по апартамент ще ѝ бъде и актьорът Рон Мос, повече познат като Рич от сериала „Дързост и красота“, който ще представи в Иския последния си филм.

Труди Стайлър вече пристигна на Зеления остров. Тя приветства гостите и вдигна наздравица със собствената си реколта вино, която заедно със световния музикант произвеждат в тузарското си имение в Тоскана. Стайлър ексклузивно обяви, че в Иския ще бъде европейската премиера на филма Infinite Storm с участието на Наоми Уотс и Били Хоул. Тя е продуцент на драмата, в която се разказва за доброволка (Уотс), която спасява тайнствен непознат в планинска буря. В сряда ще пристигне и Дарина Павлова, която е в борда на фестивала от самото му създаване. Българката ще е почетен гост на всички премиери и галавечери, а тя ще бъде в компанията на своя пиар Сандро Рубини, който вече развива успешен продуцентски бизнес и в Мексико, пише "Телеграф".

За 20-и пореден път Иския става световна столица на киното и шоубизнеса. Снощи бе дадено началото на юбилейния Ischia Global Fest, в който участие ще вземат над 120 звезди, от актьора Андрю Гарфийлд, станал известен с ролята си на Спайдърмен, до Андреа Бочели и неговия син Матео, които се очаква да акостират край бреговете на Капри. Повече от 200 филма ще бъдат представени на фестивала, а някои от тях ще имат и своята световна премиера.

Всички на острова се вълнуват от пристигането на холивудската звезда Андрю Гарфийлд, нашумял с ролята си на Спайдърмен. Според клюката Андрю ще доведе в Иския новата си любов, топмодела Алиса Милър, с която излиза от зимата. Гарфийлд ще бъде настанен в тузарска вила в пристанищното градче Форио, в което преди години е живял и творил известният писател и драматург Труман Капоти. Младата филмова звезда ще получи наградата „Легенда на Иския“, след което ще даде вечеря за ВИП гостите на форума.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дали е щастлива

    26 0 Отговор
    когато харчи ограбени те пари на нещастните българи ?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Тома

    15 2 Отговор
    А другата най известна комшиика е на бате бойко бившата жена с над 300 милиона имение
  • 4 ха ха

    21 1 Отговор
    Италианците са майстори в изсмукването парите на такива патици като нея/които си плащат за да ги канят по събития/ и се подиграват зад гърба им.Защото тя е НИКОЯ за тях.Просто дунда с мафиотски пари.

    Коментиран от #7

  • 5 Рошко

    8 0 Отговор
    То актьорите от дързост и красота не измряха ли бре,
  • 6 Коко

    18 0 Отговор
    Онези, които откраднаха от всички нас, сега ни ги представяте като знаменитости. Боклуци пълни!
  • 7 сила

    11 0 Отговор

    До коментар #4 от "ха ха":

    ама баш ДУНДА , точно.....
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Защо

    8 1 Отговор
    ме изтрихте,една кифла на мафиот ,крал на поразия и тя сега му харчи парите.нито умна ,само пластични операции и гонене на гуджуци.
  • 10 ЛЕВСКИ

    3 0 Отговор
    В нормална държава, щеше да е комшийка на кака Пена в Сливенския затвор и цялото имущество конфискувано в полза на държавата!