Необходими продукти:
- Четири глави лук
- Половин чаена чаша масло
- 500 грама чушки
- Три домата
- Сол
- Една чаена чаша натрошено сирене
- 500 грама кисело мляко
- Две супени лъжици брашно
- Пет яйца
- Половин връзка пресен магданоз
Начин на приготвяне:
Вземете по-дълбок тиган и разтопете маслото вътре. През това време измийте и нарежете лука на филийки и ги запържете до омекване в маслото. След това добавете нарязаните на ситно чушки, които също да се запържат. След това към сместа добавете и доматите и посолете добре.
След като всичко е запържено го изсипете в тавичката, в която ще печете гювеча. Когато плънката (сместа от тигана) е вече в тавата, поръсете с натрошеното сирене. След това смесете киселото мляко с брашното, яйцата и ситно нарязания магданоз. С получената смес залейте гювеча и печете на фурна докато почервенее добре, пише actualno.com.
Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 7 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Този коментар е премахнат от модератор.
2 Този коментар е премахнат от модератор.
3 Помия сърбайте
13:09 13.07.2022