13 Юли, 2022 12:28 12 102 5

Ромео Бекъм се раздели с дългогодишната си приятелка

  • миа реган-
  • ромео бекъм-
  • раздяла-
  • двойка

Смята се, че графиците на Ромео и Миа им пречат да прекарват достатъчно време заедно

Ромео Бекъм се раздели с дългогодишната си приятелка - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Синът на звездната двойка Виктория и Дейвид - Ромео Бекъм се е разделил с приятелката си след тригодишна връзка.

19-годишният младеж и Миа Реган, също на 19 години, отпразнуваха третата си годишнина по-рано тази година и дори се появиха слухове, че младият футболист иска да се ожени за нея като по-големия си брат Бруклин с Никола Пелц през май, пише life.dir.bg.

Въпреки това, тъй като Ромео в момента се опитва да пробие в "Интер Маями II" - клубът, собственост на бившия капитан на Англия и баща на Дейвид Бекъм, а моделът Миа се намира в Лондон, се смята, че противоречивите им работни графици са сложили край на техния романс.

Източник заяви пред Daily Mail:

"По същество връзката от разстояние на тяхната млада възраст си взе своето. Ромео и Миа са прекрасни млади хора, много се обичат. Тя продължава да си сътрудничи с Виктория Бекъм чрез работата си, но за съжаление Ромео и Миа вече не са заедно. Той се е съсредоточил върху футбола си и живее в Маями, а тя е в Обединеното кралство и работи върху кариерата си на модел и инфлуенсър."

Ромео редовно публикуваше снимки на себе си и Миа в профилите си в социалните мрежи по време на връзката им, но зорките фенове бързо забелязаха, че в понеделник той е премахнал всички кадри с модела от профила си в Инстаграм.

Ромео не се е появявал в профила на Мия в Инстаграм, като последната публикация е от 3 май, когато празнуваха тригодишнината си заедно. Двамата обаче продължават да се подкрепят взаимно, като Мия коментира с емотиконка върху публикацията на второто най-голямо дете в семейство Бекъм в понеделник, а Ромео хареса последната ѝ публикация от петък.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Има пари

    7 1 Отговор
    Дано намери време в графика да махне тези мустачки поне ...
  • 2 Ромео

    4 0 Отговор
    Язък му за името, дългогодишната му приятелка, да не е от 3 годишна възраст...!?
  • 3 ники

    10 0 Отговор
    Работи върху кариерата си на модел и инфлуенсър....гоям зор, голямо тегло този занаят.
  • 4 Един там някъде си

    3 0 Отговор
    Малееееее...верно ли???/.....ей сега ще си разплета чорапите.....няма ли новина дали някой е пр.днал в кафето ???
  • 5 От Варна

    1 0 Отговор
    Какво нещо е природата! Родителите- блестящи и успели да се наредят в Елита, макар като бивш футболист и певица- моделиер! А децата, да са им живи и здрави, с невзрачна външност, без чар и явно и не много амбициозни! Първите двама пълнолетни са без професии, поддържат връзки с богати момичета и ги снимат само заради мама и тате! Вярно, обезпечени са финансово, но да не намериш собственото си място в живота и кариера на млади години, не е за хвалба. Или богатите не мислят така?