Last news in Fakti

13 Юли, 2022 12:14 12 454 6

Култова фолк певица обяви фалит (СНИМКА)

  • фолк певица-
  • бизнес-
  • фалит-
  • сладкарски бизнес

Пандемията се отрази зле на бизнеса й

Култова фолк звезда, направила едни от най-запомнящите се хитове в годините, с голяма тъга обяви фалит.

Пандемията се отрази зле на бизнеса ѝ и тя реши да вземе това тежко решение да обяви фалит, пише Шоу Блиц.

Певицата Вероника, която в последните години заряза пеенето и се беше отдала на сладкарски бизнес, реши да затвори култовото си заведение в центъра на Бургас. Тези дни тя пусна обява, че разпродава цялото оборудване и интериор.

Постът на изпълнителката на "Сериен лъжец" трогна много нейни клиенти, които с удоволствие се отбивали за нещо вкусно при нея. В обявата си Вероника обяснява, че оборудването се предлага на много ниска цена и опция за договаряне. Изпълнителката се е отказала от обекта, в който вложи много усилия и любов. Той се намира в центъра на града, но според запознати не му е провървяло и заради високите цени.

Вероника има още едно заведение в Бургас. С него нещата обаче са наред, поне засега. Veronique Restaurant посреща клиенти в хотел "Луксор", където се помещава. Със заведението за гофрети на Рони не ѝ провървя, тя отвори втория си обект преди близо две години. Очевидно обаче не е имал същият успех, както на първото ѝ заведение.

От много време обмисля дали да не отвори обект и в столицата, но предвид краха с последния ѝ опит, по-скоро ще задържи тази своя мечта още няколко години. поне докато ковид изчезне и спрат всякакви мерки и принудително затваряне, за каквото се говори, че ще има и тази есен.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мендоса

    17 3 Отговор
    Имало и нормални чалгаджийки?
  • 2 Има и

    14 0 Отговор
    Култови фолк певици, пак яко я,, закъсахме,,...!?
  • 3 Соваж бейби

    12 1 Отговор
    Интересна работа бургазлий работят за да ходят по барове и ресторанти ,много обичат чашката .Фалирала е защото е надрусала голямо меню и без да се съобразява с джоба на повечето хора и какво може да е сюксе .Гл.готвач не е добър ,стоката залежала в фризера много такива хубави заведения затварят и при нас има предаване Кошмар в кухнята с Филип Ечобест .Колкото по малко е менюто и вкусно с прясна стока толкова повече клиенти ,морето е там рибарите всеки ден могат да я зареждат има много позитиви .Кръчмарският бизнес не е за всеки ,цените ,много ненужен персонал в България са научени да не работят чакат на персонала или се появи за един час шефа не става така .Имаш бизнес трябва си там от сутрин до вечер и да следиш всичко плюс креативност нещо по уникално от бара до теб поне тук е така.
  • 4 Христо Божилов

    10 0 Отговор
    Прави се руса и отново е на пазара
  • 5 А ми

    14 0 Отговор
    веднъж имах нещастието да вляза и щях да припадна от цената на кафето. Трикратно по -висока, сам си сервираш и даже пепелник си търсиш за шатрата-навес. Повече не стъпвам там.
  • 6 0808

    0 0 Отговор
    ....местя...