Last news in Fakti

14 Юли, 2022 11:31 1 233 3

Том Джоунс отрича да е припадал

  • том джоунс-
  • отменен концерт-
  • турне-
  • припадък-
  • болест-
  • инфекция

Легендата на поп музиката заяви, че вирусна инфекция е причината да отмени последния концерт от турнето си

Том Джоунс отрича да е припадал - 1
Снимка: Shutterstock

Сър Том Джоунс отрича да е припаднал преди последния си концерт в Будапеща преди два дни, настоявайки, че отмяната на шоуто е била предизвикана от вирусна инфекция. Певецът беше принуден да отложи концерта си в MVM Dome в унгарската столица, който беше последната спирка от настоящото му турне, пише БГНЕС.

Източник на „Дейли Мейл”съобщи, че той е припаднал около час преди да започне изпълнението си, но се надява, че ще може да завърши последния концерт от турнето си. Оттогава Том Джоунс опровергава постоянно твърденията за колапс, като причината за преместването на последната дата от турнето му Surrounded by Time е "вирусен ларингит".

Легендарният 82-годишен певец се е разболял преди последната европейска дата от турнето си Surrounded by Time и според съобщенията лекарите са му препоръчали да отмени шоуто.

Той написа за последователите си в Instagram: "Здравейте на всички засегнати. Снощи пътувах от Обединеното кралство до Будапеща и тази сутрин се събудих с неприятно усещане за гърло. Специалист дойде на посещение и постави диагноза "вирусен ларингит". Той настоятелно ме посъветва да отложим шоуто тази вечер и предписа лекарства и вокална почивка".

Джоунс добави: "Не съм "припадал" никъде и по никое време, това са чисти слухове. Надявам се, че възпалението скоро ще утихне, тъй като с нетърпение очаквам да продължа прекрасното си лятно турне. За съжаление концертът трябваше да бъде отменен в последния момент и много съжалявам за това. Въпреки препятствията шоуто в Будапеща ще се състои на 16 август. Още веднъж благодаря на всички, които проявиха загриженост към мен".


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Местещия

    1 1 Отговор
    Местя!
  • 2 Котарака

    1 0 Отговор
    Ами не му стига пенсията на човека.Господ,ако има такъв,му дал глас.Безспорен талант,но само пирамидите са вечни.Всичко си има край.
  • 3 Един тон хипопотам от рибница

    1 0 Отговор
    Да повторим, господин Том, лошо нещо е старостта, някой на нашата възраст се мисли на 20 години, блазе му, да ама не..!