Last news in Fakti

15 Юли, 2022 12:28 3 120 5

Джо Джонас и Софи Търнър посрещнаха второто си дете

  • джо джонас-
  • софи търнър-
  • бебе-
  • дете-
  • родители-
  • двойка-
  • игра на тронове

Второто бебе на двойката отново е момиченце

Джо Джонас и Софи Търнър посрещнаха второто си дете  - 1
Снимки: БГНЕС/ EPA

Джо Джонас и Софи Търнър станаха родители на момиченце, потвърждават представители на двете звезди ексклузивно за сп. PEOPLE. Двойката посрещна първото си дете заедно, дъщеря им Уила, през юли 2020 г., припомня изданието.

"Джо и Софи са щастливи да съобщят за появата на тяхното момиченце", казват представителите.

26-годишната актриса от "Игра на тронове" потвърди, че тя и 32-годишният ѝ съпруг очакват второто си дете заедно, в интервю за Elle UK, публикувано в началото на май.

"Най-важното в живота за мен в момента е отглеждането на следващото поколение", каза Търнър пред изданието. "Най-великото нещо в живота е да виждам как дъщеря ми върви от сила към сила. Толкова сме развълнувани, че ще разширим семейството ни. Това е най-хубавата благословия в живота."

Актрисата също така притискаше коремчето си на червения килим на Met Gala 2022 в Ню Йорк, където позира със съпруга си. Тя изглеждаше сияйна в бродирана рокля с дълъг ръкав на Louis Vuitton, която съчета с обеци от бяло злато и диаманти от колекцията Louis Vuitton High Jewelry.

Джо Джонас и Софи Търнър посрещнаха второто си дете

Джонас и Търнър се венчаха на изненадваща церемония в Лас Вегас през май 2019 г., преди да си кажат "да" отново на по-голямо тържество във Франция през следващия месец.

Вълнуващата новина за бебето идва малко след като беше обявено, че братът на Джо - Ник Джонас и съпругата му Приянка Чопра Джонас също са посрещнали бебе, но чрез сурогатна майка.

"Прекалено сме щастливи", написа певицата за появата на момиченцето им Малти Мари в Instagram.

Най-големият брат Кевин Джонас също има две деца от съпругата си Даниел, за която се ожени през декември 2009 г.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 въпросче

    11 0 Отговор
    Джо Джонас с бяла рокля ли е?

    Коментиран от #5

  • 2 Оххх

    10 0 Отговор
    Къде го посрещнаха, на гарата ли?
  • 3 Ивелина Видева

    5 1 Отговор
    У тях ще е женско царство. Чаааааар!
  • 4 Реклама,

    6 0 Отговор
    На хора, които не познавам, язък...!
  • 5 Соваж бейби

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "въпросче":

    Ако може да се нарече смокинг, започвам да си мисля че големите марки дизайнери умишлено си правят майтап нещо като с приказката „НОВИТЕ ДРЕХИ НА ЦАРЯ“.И още по смешно че модните критици им правят комплимент или им е неудобно да си кажат истината .Така няма обидени ,богатите стават все по смешни с облеклото си а дизайнерите още по иронични.Фен съм на модата следя всички световни модни ревюта ,обаче има модели на които се чудя как е възможно да се облечеш с това и да се покажеш на червеното килимче ?