30 Юли, 2022 15:50 2 093 0

Бен Афлек отново ще бъде Батман (СНИМКА)

  • бен афлек-
  • батман-
  • аквамен-
  • джейсън момоа

Актьорът ще си партнира с Джейсън Момоа в новия филм за "Аквамен"

Бен Афлек отново ще бъде Батман (СНИМКА) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Американският актьор Бен Афлек ще се завърне към уж изоставена своя роля и ще изиграе Батман във филма „Аквамен и изгубеното кралство”. Новината съобщи в социалните мрежи неговият колега, режисьор и продуцент Джейсън Момоа.

„Брус Уейн и Артър Къри (истинските имена на Батман и Аквамен) ще се съберат!”, написа в Instagram Момоа, който изпълнява главната роля във филма, пише Дарик.

Публикация, споделена от Jason Momoa (@prideofgypsies)



Бен Афлек изигра Тъмния рицар в три филма за вселената на DC Comics: "Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта" (2016), "Отряд самоубийци" (2016) и "Лигата на справедливостта" (2017). След като актьорът решава да не изпълнява повече ролята на супергероя, в един от последните филми Батман е изигран от Робърт Патинсън, звездата от сагата "Здрач" и четвъртия филм в поредицата "Хари Потър".

Премиерата на филма е насрочена за 17 март 2023 г. Освен това друг филм за Тъмния рицар – „The Flash”, в който също ще участва Бен Афлек, ще излезе на 23 юни 2023 г., според портала „The Direct”.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА