Last news in Fakti

2 Август, 2022 14:45 1 432 0

„Скандау“ и 100 Кила на една сцена с Джейсън Деруло

  • 100 кила-
  • скандау-
  • джейсън деруло-
  • концерт-
  • бургас

Деруло идва за своя първи концерт у нас на 14 август в Бургас

„Скандау“ и 100 Кила на една сцена с Джейсън Деруло  - 1
Снимка: БГНЕС

100 Kила и "Скандау" излизат на една сцена с Джейсън Деруло, който идва за своя първи концерт у нас на 14 август в Бургас, съобщават организаторите, предаде БТА.


"Скандау" са избрани пет поредни пъти за група на годината на музикалните награди на "БГ радио", а четири поредни години са най-добра група в класацията на 359 Hip Hop Awards.

През 2019 и 2020 г. получават и специални призове за най-добро хип-хоп турне на годината и онлайн концерт на годината. За свой най-мащабен проект Тото и Лъчо определят концерта си през 2019 г. в зала "Арена Армеец", където събират повече от 14 000 фенове.

Преди тях на сцената ще се качи Явор Янакиев, познат повече като 100 Kила. С шест награди за рапър на годината, той е едно от най-разпознаваемите лица в хип-хопа у нас. Килата често взима участие в благотворителни концерти и кампании, участва в телевизионни предавания, а характерният му тембър е обичан еднакво от млади и стари.

Мултидисциплинарен артист - певец, композитор, танцьор и актьор, Jason Derulo носи актуалната си слава гордо във всички интернет платформи.

Той е един от 10-те най-популярни изпълнители с профили в Tik Tok с повече от 50 милиона последователи и не рядко избира именно тази уеб платформа за музикалните премиери на новите си песни. Певецът от хаитянски произход има повече от 7 милиарда гледания в YouTube и над 200 милиона продажби.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА