5 Август, 2022 11:15 1 858 1

Най-дългият сандвич в света (ВИДЕО)

  • мексико-
  • рекорд-
  • най-дълъг-
  • сандвич-
  • в света

Рекордът беше счупен по време на панаир в Мексико Сити

Най-дългият сандвич в света (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Рекордът за най-дълъг сандвич „торта" беше счупен по време на 17-ия годишен панаир на традиционния за страната сандвич в квартал „Венустиано Каранца” в Мексико Сити. Присъстващите на панаира успяха да опитат парче от дългия 74 метра сандвич приготвен от готвачи, чиито фирми участваха в събитието, съобщи NOVA.

„По време на панаира беше подобрен и времеви рекорд - сандвичът беше сглобен за две минути и девет секунди”, каза кметът на „Венустиано Каранца" Евелин Пара.

Панаирът предоставя възможност за генериране на печалби и насърчаване на бизнесите на участващите в него.

За разлика от традиционния сандвич, сандвичът „торта" е по-голям и може да бъде съставен от различни продукти. Различните части от поставилия новия рекорд сандвич имаха различен вкус, като всяка представляваше многобройни комбинации, създадени от местните готвачи през годините.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.