Last news in Fakti

7 Август, 2022 20:28 5 968 5

Не подарявайте тези 5 неща, носят лош късмет

  • подаръци-
  • лош късмет-
  • езотерика

Ето кои са тези предмети

Не подарявайте тези 5 неща, носят лош късмет - 1
Снимка: Shutterstock

Някои вещи носят лош късмет и привличат нещастието в живота ни. Според езотериците в никакъв случай не трябва да ги подарявате и да ги приемате като подарък. Ето кои са тези предмети:

Ножове, ножици и други предмети с остри ръбове

Това са вещи, които трябва да си купите сами. Смята се, че те натрупват много негативна енергия. Единственият начин да избегнете проблеми е да откупите подаръка си дори и със символична сума.

Часовник

Според езотериците, ако мъж подари часовник на жена си, те скоро ще се разведат. Този подарък не трябва да се прави и между приятели - те ще започнат да се карат и скоро приятелството им ще приключи, пише iwoman.bg.

Портфейл

Смята се, че приемайки нов, но празен портфейл като подарък, човек рискува да загуби късмета си с парите. Затова трябва да поставите монета или хартиена банкнота в портмонето, преди да го подарите.

Перли

Този подарък може да привлече нещастие, загуба и болест. Особено ако перлите се подаряват на жена. Мъниста или обеци с перли бързо ще я доведат до самота и беден живот.

Огледало

По-добре е да купите този мистичен предмет за себе си, ако е необходимо. Огледало, дарено от познат, може да ви лиши от красотата, здравето и финансовото благополучие. Не приемайте като подарък и предмети, които имат огледални фрагменти.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    14 1 Отговор
    Ако нещо от това работи , то е по скоро , ако приемащия подаръка е суеверен ! Тогава , може би , ще " филмира " някакви проблеми ! Иначе - не вярвам !
  • 2 Буха ха

    19 2 Отговор
    Зарадвах се че е лошо да се подаряват перли на жена, но явно на мъж няма проблем. Ще пратя перли на Спецов с уговорката да ги подари на Кокорчо.
  • 3 Боцко с червено конче на кунката

    6 1 Отговор
    Тъпи суеверия.
  • 4 Соваж бейби

    8 1 Отговор
    Всеки луд с номера си ,защо не напише някой тарикат че лош късмет носи подарък часовник Ролекс ,кола например Ферари ,чанта Хермес ,диамант например и той носи нещастие обаче е традиция колкото по голям -толкова по голяма любов спред лудите от Клуб Милионер.Да търсиш богат мъж ,да го хванеш в капан и развод му прибереш имота и половината бизнес не носи лош късмет хихиии .За яхти и вип самолети подарък няма ли лоша поличба ?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.