Last news in Fakti

11 Август, 2022 10:31 3 831 19

Стивън Сегал снима филм за Донбас (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • владимир путин-
  • стивън сегал-
  • донбас-
  • донецк-
  • война-
  • филм

Сегал посети взривения затвор в Еленовка, където бяха убити над 50 украински военнопленници

Стивън Сегал снима филм за Донбас (ВИДЕО+СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Американската екшън звезда Стивън Сегал, който от дълги години е в близки отношения с Владимир Путин и подкрепя неговата политика, посети окупирания район на Украйна Донбас. Според ръководителя на самопровъзгласилата се Донецка народна република (ДНР) Денис Пушилин 70-годишната екшън звезда снима документален филм за "войната в Донбас", пише в. Сега.

Във вторник руският телевизионен водещ Владимир Соловьов сподели снимки от визитата на Сегал, кадри от нея се появиха и в Twitter профила на беларуската опозиционна телевизия NEXTA. На тях се вижда, че актьорът наблюдава останките от взривения затвор в Еленовка.

На 29 юли експлозия в сградата уби 53 украински военнопленници. Русия обвини Украйна, че е взривила затвора с ракети, предоставени от САЩ, но Киев казва, че руската армия е инсценирала артилерийски обстрел, за да прикрие следите на мъчение и екзекуция над затворниците. Появиха се и доказателства, че взривът е станал отвътре и е много вероятно военнопленниците да са били мъртви още преди това. ООН иска специална комисия да разследва случая.

Междувременно държавната руска агенция ТАСС цитира думите на Пушилин по адрес на Сегал: "Стивън отбеляза, че 98% от онези, които говорят за конфликта в масовите медии, никога не са идвали тук, затова светът не знае истината. Той иска да промени отношението към тази война."

70-годишният актьор получи руски паспорт през 2016 г., след като декларира подкрепата си за анексирането на Крим през 2014 г. В отговор Москва го назначи за специален пратеник на Русия в САЩ през 2018 г. Сегал е и член на партията "Справедлива Русия - За истината". Смята се, че той и Путин са намерили общ език заради общата си любов към бойните изкуства.

Сегал, майстор по бойния спорт айкидо, става звезда в началото на 90-те с роли в екшън филмите "Белязан да умре" и "Под обсада". След 2000 г. снима и у нас. Отдавна кариерата му е в упадък. В последните години актьорът нашумя главно с многобройните обвинения в сексуално насилие, което упражнил върху различни жени в периода между 1996 и 2018 г.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Така е

    51 9 Отговор
    Един умен човек

    Коментиран от #18

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 EмалкоМозък

    52 6 Отговор

    До коментар #2 от "Хахаха":

    Е то САЩ е създаден също от осъдени в Европа .... противоречиш си на опорките. Държава създадена от престъпнъци сега е стожер на правата на хората по света, демагогия на която само алчните и продажните хора вярват. Истински духовните хора, не могат да объркат дявола, преоблечен в лъскави маркови дрехи )

    Коментиран от #4

  • 4 Ник.а сори

    20 4 Отговор

    До коментар #3 от "EмалкоМозък":

    Сори,по погрешка нацелих минуса вместо плюса..

    Коментиран от #11

  • 5 нннн

    21 4 Отговор
    Е, как пък не намерих в статията една добра дума за Сегал!

    Коментиран от #17

  • 6 Или

    22 2 Отговор

    До коментар #2 от "Хахаха":

    Всички подкрепящи Пусия в щатите ги кескредитират и правят престъпници... Как така една холивудска звезда ще подкрепя "лошите"....
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Стига бе

    31 2 Отговор
    Интересно, уж живеем в демокрация, а забраняват другата гледна точка

    Коментиран от #10, #19

  • 9 дред

    22 1 Отговор
    Чудех се аз какви са тези обвинения срещу Стивън Сигал , че е сексуален насилник , а то какво било ....той е личен приятел с Путин....да си дойдем на думата ! Те и на Мъск му спретнаха сексуално обвинение , след като отегли подкрепата си от управляващата партия .
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Гъдю Гъдев

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ник.а сори":

    Ми намали пиенето
  • 12 Безпочвени обвинения

    13 1 Отговор

    До коментар #2 от "Хахаха":

    Има ли някой, който трябва или е съден за укриване на данъци? По повод изнасилване, имаш ли представа колко известни хора биват обвинявани за това, защото е модерно и могат да се сдобият с лесни пари псевдо жертвите? А НАЙ-ГОЛЯМАТА ПРЕСТЪПНОСТ е в САЩ,всякаква измет се подвизава именно там. Специално в България престъпността се развихри с пълна сила копирайки американските престъпници, къде от филмите, къде от американската пропаганда.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Гост

    3 1 Отговор
    На полувин е руски евреин по баща .
  • 15 Нищожеството

    3 5 Отговор
    Аман от екшъни бе, този съм го забравила отдавна..!
  • 16 Гост

    2 2 Отговор
    Кат гледам яко е напълнял ,не прилича на себе си. По ми харесва как пее и свири на 🎸 отколкото като артист.
  • 17 Челси Грановская

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "нннн":

    То да беше само добрата дума... Авторката пише за неща, които въобще не разбира. Бърка бойните изкуства и бойните спортове!?!? Те децата дори правят разлика. Айкидо никога не е било боен спорт, няма състезания а само демонстрации. То е едно от най-трудните за овладяване японски бойни изкуства и като такова освен методите на самоотбрана, е и начин на духовно самоусъвършенстване. Айде сега го сравнете това с един типичен боен спорт като бокса и да се свършва с дивотиите.
  • 18 Само коментирам

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Така е":



    Като гледам, тази поръчкова статия е с цел да УРОНИ АВТОРИТЕТА на Стивън Сегал. А това се прави, за да настроят хората срещу него и проектите му. Явно показва ИСТИНАТА, щом не могат да го борят с истински ФАКТИ. Защо тогава тази швейцарско-българска медия се казва Факти?





  • 19 Забраняват

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Стига бе":

    прекрояването на границите