Last news in Fakti

12 Август, 2022 15:48 3 724 2

Снахата на Виктория Бекъм: Знам откъде тръгнаха слуховете, че сме във война със свекървата

  • виктория бекъм-
  • бруклин бекъм-
  • никола пелц

„Жълтите“ издания твърдят, че двете не се понасят след сватбата

Снахата на Виктория Бекъм: Знам откъде тръгнаха слуховете, че сме във война със свекървата - 1
Снимка: БГНЕС

Виктория Бекъм е във войната с Никола Пелц Бекъм“ - това гласят една огромна част от заглавията на „жълтите“ издания по света, твърдейки, че двете никак не се погаждат от сватбата през април. Младата съпруга на Бруклин Бекъм обаче реши да опровергае тези слухове веднъж завинаги, след като в продължение на месеци двете отбягваха темата.

Тя споделя пред Variety, че повод за тези заглавия е станала булчинската ѝ рокля. Никола облича Valentino, а не продукт на лейбъла на бъдещата си свекърва.

Щях да нося такава рокля, наистина исках, но след няколко месеца от организацията, тя осъзна, че ателието ѝ не може да я изработи и тогава се наложи да си избера друга рокля. Тя не ми е казвал, че не мога да я нося, нито аз съм казвал, че не искам да я нося. Тогава тръгнаха всичките тези слухове“, каза най-новият член на звездното семейство.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Виж ко

    3 2 Отговор
    Свекървата не е важна...!
  • 2 некой си

    0 0 Отговор
    "Тя не ми е казвал, че не мога да я нося, нито аз съм казвал, че не искам да я нося." В случая говорим за диалог между жени ,рода на обръщение вече е синхронизирана с джендър тенденцията ли? Значи не трябва да се косим на диалог между мъже - Вчера кво прави ма. - Нищо ма,само ходихме до близката парфюмерия да видим дали са докарали от новите червила. Боже,Боже вересиите ти направо се роят кат мухи.