12 Август, 2022 10:47 7 321 11

Красавица става водеща в БНТ

  • бнт-
  • водеща-
  • цвети стратиева-
  • флора

Цвети Стратиева – Флора е водеща на подкаста на БНТ "Важното с Флора“, който се излъчва в YouTube канала на Българската национална телевизия

Популярната влогърка Цвети Стратиева – Флора ще бъде водеща на сутрешния блок "Денят започва в събота“ и "Денят започва в неделя“ на 13 и 14 август между 8:00 ч. и 10:00 ч. по БНТ 1.

"Нямам търпение да се видим в ефира на БНТ 1 този уикенд, когато ще съм от страната на тези, които задават въпросите. Безкрайно се радвам и вълнувам! Благодаря на Българската национална телевизия за възможността да съм на екран! Така че, гледайте ме, но бъдете мили в коментарите, още се уча!“, споделя Цвети Стратиева – Флора.

Цвети Стратиева – Флора е водеща на подкаста на БНТ "Важното с Флора“, който се излъчва в YouTube канала на Българската национална телевизия.

Тя е сред най-актуалните и влиятелни влогъри в българското онлайн пространство, безспорна любимка на младата аудитория в интернет със своите забавни авторски видеа, с които цели да информира последователите си за различни актуални теми от политическия и обществен живот в България.

Специалното лятно издание на сутрешния блок "Денят започва в събота“ и "Денят започва в неделя“ се излъчва между 8:00 ч. и 10:00 ч. по БНТ 1.

Всеки уикенд през август зрителите на обществената телевизия посрещат на екрана различен водещ, който със своя индивидуален стил и присъствие допринася за разнообразието от теми и гости в студиото. Гледайте "Денят започва в събота“ и "Денят започва в неделя“ през август – между 8:00 ч. и 10:00 ч. по БНТ 1! През септември очаквайте предаването "Денят започва с Георги Любенов“.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зевзека

    2 9 Отговор
    Аха, и кой плаща баницата?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Фами

    7 8 Отговор
    Не е грозна, но чак пък красавица
  • 5 Aлфа Bълкът

    13 8 Отговор
    Толкова красива, че не и качихте снимката! 😂
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Aлфа Bълкът

    4 9 Отговор

    До коментар #2 от "град козлодУЙЙ":

    Те ги вземат в БНТ по други критерии, онази дето води сутрешния блок, Костадинов и апострофираше всички въпроси с контра-въпроси и оная започна да амка, да ъмка. Явно е, че е просто там да чете. Да апострофира така баба Ризова или Аделина Радева, ще има да чака да му дадат думата първо.
  • 9 БТВ

    5 5 Отговор
    Красавица?! Извратеняк е писал статиятА
  • 10 кУмУнист

    4 5 Отговор
    Ей пичове Флора прилича повече на мъж от мен, моля ви се лекувайте се, че ако Флора ви е образец за красива жена и всеки ден пишете статии за оная с тротинетката, то има нещо много изкривено и объркано във вас.
  • 11 Въпрос

    0 0 Отговор
    Хайде сега си задайте въпросите защо некадърно влогърче става водещ , при наличието на по-опитни и обиграни журналисти? А тя даже не е и завършила журналистика... Малко насоки : тати е небезизвестния директор Стратиев, при когото Булгартабак става дубайски. А също така малката "сладуранка" е представена и проектирана от г-н Прокопиев. Няма да се учудя, ако след няколко години, младото протеже стане лице или говорител на поредният спасителен политически проект в България...