Last news in Fakti

12 Август, 2022 12:56 3 498 2

Изтекоха СНИМКИ на Джони Деп като Луи XV

  • джони деп-
  • луи xv-
  • франция-
  • крал

Джони Деп снима филма "Jeanne Du Barry" заедно с актрисата Майуен льо Беско

Изтекоха СНИМКИ на Джони Деп като Луи XV - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Снимки на Джони Деп в грим и костюм крал Луи XV бяха разпространени в интернет за радост на киноманите. На кадрите Деп е в кралска премяна, с бяла шапка с пера, светла благородническа перука и черна превръзка на очите за предстоящия филм "Jeanne Du Barry", който е продуциран от френската компания "Why Not Productions". Снимките на филма са започнали през юли, а ще бъде прожектиран догодина, предава life.dir.bg.

Почитателите му коментират, че нямат търпение да го видят в тази роля.

Деп водеше съдебна битка с Амбър Хърд, заради това, че го е оклеветила и е загубил роли, например в "Карибски пирати" и "Фантастични животни".

Участието във френски филм с такава интересна роля, вероятно е един вид катарзис и завръщане на любимия на мнозина актьор.

Това е първата голяма роля на Деп след независимия филм "Minamata" от 2020 г., в който той играе военния фотограф У. Юджийн Смит. Той беше принуден от Warner Bros да напусне спиноф поредицата за Хари Потър "Фантастични животни" през 2020 г., след като загуби делото за клевета срещу вестник "The Sun", който го описа като "бияч на съпруги".

"Jeanne Du Barry" разказва историята на Жана, млада жена от работническата класа, която използва своите интелект и привлекателност, за да се изкачи в социалната йерархия, като в крайна сметка попада в обятията на крал Луи XV.

А жената, която ще се изправи очи в очи с легендарния актьор, актрисата Майуен льо Беско, която е и режисьор на филма.

Тя получи международно признание, когато третият ѝ филм, социалната драма "Polisse" (2011), спечели наградата на журито на филмовия фестивал в Кан същата година.

Бенджамин Лаверне, Пиер Ришар, Мелвил Пупо, Ноеми Лвовски, Паскал Грегъри и Индия Хейр също са в актьорския състав.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Телевизия Бобов дол

    6 0 Отговор
    Нищо не е изтекло, пуснаха снимките най регулярно . Гледах го 100 телевизии и никой бе спомена че някъде нещо е изтекло !
  • 2 Бавносвяткащия юстас

    1 2 Отговор
    Прилича му тази роля..!