13 Август, 2022 18:18 1 459 9

6 години затвор за похитителя на кучетата на Лейди Гага

  • лейди гага-
  • кучета-
  • похитител-
  • затвор

Лейди Гага е особено привързана към своите кучета, които често я придружават на публични събития

6 години затвор за похитителя на кучетата на Лейди Гага - 1
Снимкa: Shutterstock

Втори мъж, обвинен в насилствено нападение над служител на американската певица Лейди Гага, с цел да отвлече кучетата на звездата, беше осъден на шест години затвор в Лос Анджелис, предаде France Press, цитирана от dariknews.bg.

Двадесет и осем годишният Лафайет Шон Уейли е пледирал виновен в опит за грабеж, признавайки, че е бил част от групата, която стреля по Райън Фишър, докато той разхождаше трите френски булдога на изпълнителката на "Poker Face" в Холивуд през февруари 2021 г.

Кадри от камери за видеонаблюдение показват как двама мъже излизат от кола близо до служителя на певеца, след което го прострелват в гърдите.

Нападателите след това грабват две от кучетата - Коджи и Густав, и побягват, оставяйки кървящия Райън Фишър на земята. Третото куче, Мис Ейша, успява да избяга, но после се връща и се сгушва до човека, който има грижата да я разхожда.

Лейди Гага, известна с хитовете си "Just Dance" или "Bad Romance", предложи награда от 500 000 долара за връщането на скъпоценните ѝ френски булдози, припомня агенцията.

Кучетата бяха върнати от жена, която твърдеше, че ги е намерила вързани за стълб и впоследствие беше арестувана. Според полицията тя е имала връзка с бащата на един от нападателите и е била натоварена да вземе наградата вместо тях.

Присъдата на Уейли идва седмица след тази на неговия съучастник - 20-годишния Джейлин Кийшоун Уайт, който получи четири години затвор, и след втория арест на 19-годишния Джеймс Хауърд Джаксън.

Джаксън, който е заподозрян, че е стрелял по Райън Фишър, беше освободен на 6 април поради административна грешка.
Случаят илюстрира популярността на тези кучета сред звездите...и престъпниците, за които малкият им размер и висока цена ги превръщат в основни мишени за препродажба на черния пазар.

Лейди Гага е особено привързана към своите кучета, които често я придружават на публични събития. Поп звездата редовно публикува техни снимки в социалните мрежи.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пожелание

    17 1 Отговор
    Да вкарат американска съдебна система в България , защото тук за убийство на човек дават 2 год. условна присъда
  • 2 Гост

    18 0 Отговор
    Колко много изписа ВЕНАлина за кучетата, а нито дума за простреляния ЧОВЕК, що така мА?
  • 3 Раданч Татлъту

    3 0 Отговор
    Содомизирал е кученцата?🐕‍🦺🐕‍🦺🐕‍🦺🥳🤡👍
  • 4 Рошко

    6 1 Отговор
    Светът откачи и иииии
  • 5 доктор филгууд

    1 1 Отговор
    този е някакъв малоум..к. за да се оправи му трябват най- малко 15. и пак не е сигурно.
  • 6 Браво..!

    5 0 Отговор
    Успяха съд за едни кучета, а хората,, кучета ги яли,,..!
  • 7 хмм

    4 2 Отговор
    Кой го интересува отpeпка като Лейди Гага.
  • 8 ганю

    2 0 Отговор
    Един виетнамец бързо, лесно ,вкусно и деликатно щеше да реши проблема с кучетата
    и най вече евтино
  • 9 оценка

    4 0 Отговор
    За кучета-шест години затвор в САЩ,а в България за побой на пенсионер и ограбване на пенсията му от двама престъпници-НИЩО.