15 Август, 2022 07:54 1 907 5

Бен Афлек празнува 50-годишен юбилей

  • бен афлек-
  • рожден ден-
  • юбилей

Вижте любопитни факти от биографията на актьора

Бен Афлек празнува 50-годишен юбилей - 1
Снимкa: Shutterstock

Невероятният американски актьор Бен Афлек празнува 50-годишен юбилей.

Освен актьор той е и кинорежисьор, киносценарист и продуцент. Носител е на „Сатурн“, „Сателит“, по две награди „БАФТА“, „Златен глобус“, „Оскар“ и е номиниран за четири награди „Еми“.

Известни филми с негово участие са „Бъфи, убийцата на вампири“, „Добрият Уил Хънтинг“, „Влюбеният Шекспир“, „Армагедон“, „Пърл Харбър“, „Дявол на доброто“, „Градът“, „Арго“ и други.

Афлек е страстен покерджия. На 20 юни 2004 г. печели Калифорнийското щатско първенство по покер.

Играе още от ранна детска възраст. Става известен със сценария, който той и Мат Деймън пишат за филма „Добрият Уил Хънтинг“ (1997). Този филм им донася „Оскар“ за „най-добър сценарий“. Афлек е продуцент на филма „Откраднато лято“ (2002). Играл е във всички филми на режисьора Кевин Смит, освен в един – „Clerks“.

През 2002 г. е обявено, че е сгоден за актрисата и певицата Дженифър Лопес, но двамата се разделят само две години по-късно – през 2004 г.

По време на снимките на филма „Дявол на доброто“ той среща бъдещата си съпруга Дженифър Гарнър. На 29 юни 2005 г. се жени за нея. През декември същата година им се ражда момиченце Вайълет Ан Афлек. Двойката междувременно дели времето си между Санта Моника, Калифорния и Кембридж, Масачузетс. През януари 2008 им се ражда втора дъщеря, Серафина. Имат и един син, Самюъл. През октомври 2018 г. двойката се развежда.

17 години след развалянето на годежа Дженифър Лопес и Бен Афлек подновиха връзката си, а през пролетта на тази година Бен отново предложи брак на любимата си.

Изданието „Page Six” твърди, че двамата планират да организират мащабно тържество по случай сватбата си. За тази цел те са се обърнали към известния организатор на луксозни събития Колин Коуи. Той е домакин на пищни екстравагантни партита за топ звезди, включително за Опра Уинфри, Ким Кардашян, Никол Кидман и много други. Неговият екип обещава на клиентите си да организира "кралска сватба с епични размери" или "изискана сватба в задния двор" по тяхно желание. Цената на услугите в този случай може да варира от $25 000 до $25 милиона. Едно от вътрешните лица потвърди, че мястото на празника ще бъде имението на Афлек в Райзбъро, щата Джорджия. Площта на имението е около 352 000 квадратни метра.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ром Бакарди

    1 1 Отговор
    Кат актьор този летящ и гармящ прилеп го бива. Горе долу. Ама ни ма кефи кой знай колку. Дженифър беши точната жина за него, ама той кат скива ду.па.рата на уназ латино милфка и изтрещя. Ко си мисли-ша баде шастлив....дръжки. Фърлиха едни паре на вятара за свадба, но след три чатири гудини ша фърлят други паре за развод. Я алкохол наркутици изневери и гейм овър кой уткаде е. Мат Дейман е по хараби ауктьор от този.
  • 2 Този също вече

    3 1 Отговор
    Не ме,, кефи,,....!
  • 3 Гост

    4 1 Отговор
    Бенджамин Геза Афлек . Не ме кефи много . А с Мат Деймън са братовчеди.

    Коментиран от #5

  • 4 Павел пенев

    1 0 Отговор
    Познавам го като Бен Ръфлек.
  • 5 герой изживял катарзис

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Е, какво има да те кефи в човек носещ еврейското име Бениямин? (Бенджамин е английската му транслитерация, а Бенжамен е френската) От тази преписана от т.н. енциклопедия Уикипедия статия, са изпуснали само, че е израснал в либерално семейство, че описа себе си като агностик (съществуването или несъществуването на Бог, е нещо което остава завинаги неизвестно и непознаваемо), че той самият се идентифицира като „умерен демократ“, докато е "твърд поддръжник на Демократическата партия". Това сякаш не стига, а е и дългогодишен активист е за узаконяването на гей браковете. Мъж "мечта", за който в т.н. енциклопедия е написано повече отколкото за Алберт Айнщайн !!!! Фамозно !!!!!