Last news in Fakti

17 Август, 2022 14:58 13 707 5

Катрин Зита-Джоунс е спираща дъха като Мортиша Адамс (СНИМКА)

  • мортиша адамс-
  • семейство адамс-
  • катрин зита-джоунс-
  • римейк

Нетфликс за пръв път показа как ще изглежда актьорския състав в ролите си на семейство Адамс

Катрин Зита-Джоунс е спираща дъха като Мортиша Адамс (СНИМКА) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

С бързото наближаване на есента Netflix се подготвя за пускането на изпълнения със страхотии сериал Wednesday, в чийто център е Уеднсди Адамс, малката дъщеря на страховитото семейство, изиграна от Джена Ортега. И докато светлината на прожекторите е насочена към плашещата тийнейджърка, останалите членове на семейство Адамс също се включват в забавлението, за да покажат как ще изглеждат в новия сериал, пише E!News.

В първия поглед към сериала, споделен от Vanity Fair на 16 август, Катрин Зита-Джоунс дебютира в ролята на призрачно красивата Мортиша Адамс, заедно със съпруга си Гомес, изигран от Луис Гусман и тромавия им син Пъгсли, в ролята - Исаак Ордонез. Актрисата носи елегантна черна рокля с надиплени ръкави, а дългата ѝ тъмна коса е прибрана зад раменете, което ѝ придава изтънченост и старовремска елегантност.

Публикация, споделена от Vanity Fair (@vanityfair)

Междувременно Джена стои отпред в центъра в черно-бяла рокля на точки, а косата ѝ е грижливо сплетена в емблематичната прическа на госпожица Адамс. До нея стои Исаак, който просто гледа в камерата. Липсата на емоции у актьорите е доказателство, че те са създадени да играят странната двойка брат и сестра.

Този черно-бял семеен портрет е само щрих от предстоящия сериал, който ще се фокусира върху обучението на Уеднсдей в пансиона Nevermore Academy. Нещо повече, Netflix се заканва, че в сериала ще видим "опитите ѝ да овладее зараждащите се свръхсили, да осуети чудовищно убийство, което тероризира местния град, и да разреши свръхестествената мистерия, която е заплела родителите ѝ преди 25 години".

В новата поредица ще видим и нова версия на семейство Адамс, както си я представя режисьорът Тим Бъртън. Създателите на "Сряда" Майлс Милар и Алфред Гоф казаха пред Vanity Fair, че Бъртън е искал да създаде сериал, който никога не е виждан досега. "Това е нещо, което беше много важно за сериала - да не се усеща като римейк или рестарт", обясни Милар. "Това е нещо, което живее в рамките на диаграмата на това, което се е случило преди, но е нещо различно. Не се опитва да бъде като филмите или телевизионното шоу от 60-те години."


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЧуждоПоклоник

    12 3 Отговор
    Чуждопоклоничеството почва и с това, че отрастващите израстват с гледане на сериали от чужди култури, чужди езици и после се чудим защо не се обичаме помежду си и децата искат в чужбина .... защото те са научени да обич, но не своите, а чуждите. Замислете се ппреди да пускате подобни чужди медии вкъщи, дали правите добро за малкото дете или то ще се опита да избяга от вас като стане пълнолетно и да отиде надалеч в посока запад. Повече обич ни трябва, не сериали.
  • 2 Само да питам

    6 1 Отговор
    Що не казват,че чичо Фестър ще го играе Венци Стефанов ?
  • 3 Нещастна, жена

    3 3 Отговор
    Съсипа си живота и тя...!
  • 4 Лея13

    7 1 Отговор
    Рядко красива жена! Хубаво е, че още играе.
  • 5 Митьо

    1 0 Отговор
    Една дали спира или пуска дъха, но мога да си я правим по всяко време на денонощието! Събуждам се и след пет секунди съм готов за действие.