18 Август, 2022 10:58 5 278 6

Анджелина Джоли съди ФБР заради Брад

  • брад пит-
  • анджелина джоли-
  • фбр-
  • разследване-
  • брак-
  • посегателство

През 2016 г. ФБР прекратява разследване срещу Брад Пит поради липса на доказателства, че е посегнал на тогавашната си съпруга

Анджелина Джоли съди ФБР заради Брад - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Анджелина Джоли съди Федералното бюро за разследвания (ФБР) като иска да продължи разследването срещу Брад Пит, съобщи сайтът TMZ, цитиран от в. Сега.

Инцидентът, който е обект на съдебния спор, се е случил през 2016 г., когато ФБР се заема с конфликта между бившите съпрузи, разразил се на борда на частен самолет. Актрисата твърди, че Пит, който бил в алкохолно опиянение, я обиждал, а също така вдигнал ръка срещу най-големия им осиновен син Мадокс. По онова време ФБР не можа да открие достатъчно доказателства, за да повдигне обвинение на актьора. През април същата година Анджелина анонимно подаде иск Бюрото да продължи разследването по делото за жестокото отношение на Брад Пит към нея и децата, а също така и да му даде гласност. Това еднозначно показва, че още тогава е имало признаци кой е подателят, но сега вече това е потвърдено, изтъква TMZ.

Друго издание вчера публикува твърдението, че журналисти са се запознали с подробности по делото и са видели дрехата, която се съхранява като доказателство, че Пит е посегнал на Джоли и я е залял с бира по време на въпросния полет. В документите се твърдяло, че Брад сграбчил Анджелина за раменете и я разтърси яростно, крещейки: „Ти прецакваш това семейство“.

„Получихме документи от разследването, които ясно посочват, че агенти на ФБР са се срещнали с представители на прокуратурата на САЩ и заявяват: „Всички страни се съгласиха, че наказателни обвинения в този случай няма да бъдат повдигани…“. Нашите източници, близки до Брад, казват, че той е бил освободен, защото не е имало никакви доказателства в подкрепа на твърденията, изречени от Анджелина“, пише още изданието. Прокуратурата в Лос Анджелис не е коментирала казуса.

В началото на този юни Пит обвини Джоли в заговор с руския олигарх Юрий Шефлер. Според актьора през 2021 г. бившата му съпруга тайно е продала на руския алкохолен магнат своя дял от общата им винарна Miraval, като умишлено е скрила този факт от него, за да му навреди.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    18 1 Отговор
    Мисис Смит съди ФБР заради мистър Смит 😀😀😀😀
  • 2 Крайморие

    6 7 Отговор
    Идва време и службичките да спрат да бъдат недосегаеми, така е.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Истината

    11 1 Отговор
    Безработицата съсипва семейните отношения!
  • 5 ФБР

    12 4 Отговор
    Тази като си отряза гърдите и яйчниците и изтрещя.Какво сме виновни ние от ФБР ?
  • 6 Тя отдавна

    5 0 Отговор
    е луда.