Last news in Fakti

19 Август, 2022 08:33 13 053 2

2 зодии ще срещнат голямата любов тази есен

  • зодии-
  • любов-
  • есен

Вижте кои са зодиите, които ще се влюбят до полуда съвсем скоро

2 зодии ще срещнат голямата любов тази есен - 1
Снимкa: Shutterstock

Има две зодии, за които звездите вещаят много любов и при това съвсем скоро. Именно те ще успеят да се потопят в морето на романтиката и ще почувстват пеперуди в корема си, пише actualno.com. Ето кои са зодиите, които ще се влюбят до полуда съвсем скоро:

Водолей

Първата зодия, която ще изпита несравнимо силно чувство съвсем скоро. Представителите на тази зодия ще се почувстват по начин, по който по – рано не са. Сърцето им ще трепери всеки път, щом човекът от срещуположния пол ги доближи.

Не е изключено голямата любов да е човек от миналото, с който Водолеите са имали специални взаимоотношения.

Близнаци

Това е втората зодия, която ще мине по стъпките на Водолея. Близнаците ще се чувстват по същия начин. Сърцето им ще бъде изпълнено с любов, в очите им ще прозира блясък, а гласът им ще трепери всеки път, щом техният любим се опита да погали косите им.

Това са все невероятни изживявания, до които всеки трябва да се докосне рано или късно.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Водолей

    7 0 Отговор
    Леле-Мале !!! А жената к"о ш"и я пра"йм???!!! Имам основатели съмнения, че няма да се отнесе с разбиране.)))

    Коментиран от #2

  • 2 козирок

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Водолей":

    Ми ще и обясниш нещата- само дано не те е предварила... Влюбването крепи- може да е до людост ,но не и до глупост. :)Влюбването е еуфорията в началото- много бързо се изпарява.