Last news in Fakti

21 Август, 2022 14:37 2 169 4

Кучета надъвкаха печеливш билет от лотарията

  • кучета-
  • лотариен билет-
  • сдъвкан-
  • печеливш

Ето колко е печалбата и как ще бъде оползотворена

Кучета надъвкаха печеливш билет от лотарията  - 1
Снимка: Shutterstock

Двойка от американския щат Орегон изпрати на организаторите на лотария сдъвкан от кучетата им билет и…Билетът се оказа печеливш, пише БГНЕС.

Нейтън и Рейчъл Ламет купили лотариен билет за $3 и го оставили у дома си, разказва телевизия 11 News. Не щеш ли обаче хартията била намерена от любопитните им домашни любимци. Кучетата Епъл и Джак решили да позакусят с нея и до връщането на собствениците им те успели да сдъвчат и разкъсат явно вкусния билет.

Въпреки че от хартията не останало почти нищо, двойката решила да провери дали все пак не е печеливша. Тя не могла да я отнесе в търговския център, откъдето бил купен билетът. Затова изпратила по пощата до централата на лотарията останалите парчета от хапките на любимците им. Към писмото приложили снимка на лакомните чревоугодници.

„Съпругът ми смяташе, че ще бъде смешно и поне ще повдигне настроението на някого. Той каза, че билетът определено е печеливш“, каза Рейчъл. Оказало се, че от разкъсаната и наръфана харния изскочила печалба от осем долара. „Това е твърде забавно. С парите, които получихме, със сигурност ще купим играчки за кучета, които могат да се дъвчат. Обичаме ги, въпреки че понякога се държат като луди“, каза Рейчъл.

Все пак централата на лотарията препоръча билетите да се съхраняват там, където домашните любимци не могат да стигнат до тях.

По-рано беше съобщено, че в американския щат Мичиган мъж напуснал работа по-рано поради лошо настроение, решил да си купи билет от лотарията и внезапно станал милионер. Човекът решил да си купи нова кола и да задели останалите пари.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ако не стигнат, кучетата

    2 3 Отговор
    Некой друг ше ги,, докопа,,...!
  • 2 Според мен

    10 2 Отговор
    Примерно вместо да раздават 100 млн на един човек, то да дадат на 100 човека по 1 млн, така повече хора ще печелят, а оттам повече оборот ще правят от билети. Мен сега какво ме грее, че някакъв смлтаняк е спечелил 1млрд и не си намериш билета и бил паднал в тоалетната или изгорял вчпечката.
  • 3 А лично

    5 4 Отговор
    бих ги продал на най-близкия китайски ресторант тия псета...
  • 4 Убивам ги с правата лопата

    3 2 Отговор
    Егати и псетата..........как ще ми дъвчат билета