Last news in Fakti

22 Август, 2022 22:33 3 481 7

Тези 5 неща могат да отблъснат противоположния пол

  • мъже-
  • жени-
  • отблъсква-
  • проучвания-
  • лош дъх-
  • мръсни чаршафи-
  • бивши

Най-често срещаните смущения, които се появяват както в сериозните връзки, така и при срещите за една нощ

Тези 5 неща могат да отблъснат противоположния пол - 1
Снимка: Shutterstock

Всеки от нас има неща, които го привличат, и такива, които моментално убиват настроението му.

Някои от тези фактори са странно специфични и уникални за нас, но други са доста често срещани. Чрез комбинация от проучвания и коментари в интернет, от StarsInsider са събрали някои от най-често срещаните смущения, които се появяват както в сериозните връзки, така и при срещите за една нощ, пише vesti.bg.

Ето ги и тях:

Лош дъх

Ако отивате на романтична вечеря и се надявате да имате късмет, не си поръчвайте чеснов хляб. По същия начин много хора отблъскват околните заради дъха на тютюн или от миризмата на дим по косата и дрехите си.

Мръсни чаршафи

Същото важи и за хигиената в дома. Ако спалнята е в прахоляк, а чаршафите не са прани, откакто сте се изнесли от дома на майка си, това е отвратително и е сериозен червен флаг за околните!

Липса на ентусиазъм

Ако сте стигнали до спалнята без никакви други отблъскващи фактори, браво! Ако обаче единият от партньорите просто не изглежда толкова ентусиазиран, това отнема от създалата се инерция в отношенията.

Говорене за бившите

Говоренето за бившия партньор на първа среща обикновено не е добър ход, но ако той се появи в разговора в спалнята, това е много по-лошо! Добре е да общувате за секс, но се опитайте да не споменавате конкретни минали преживявания. "Бившият ми много обичаше, когато..." не е добър начин да започнете изречението!

Липса на граници

Много жени съобщават за преживявания с мъже партньори, които не зачитат техните граници. Независимо дали искат партньорът им да направи нещо ново, или искат да го направи без предварителна подготовка, първото "не" трябва да е достатъчно. Неудобно и дразнещо е, ако продължават да питат "сигурен ли си, че не искаш да опитаме?". Излишно е да казваме, че това е сериозен отблъскващ фактор.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мръсотията и безпорядъка никога

    11 14 Отговор
    не е била проблем. Като изкарам смока и забравят всичко. Като се съвземат накрая, почват да чистят и подреждат. Така правят майсторите.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 123

    2 1 Отговор
    И как от романтична вечеря в първото изречение веднага скочихте в мръсните чаршафи?
  • 7 Въоръжените сили

    2 0 Отговор
    Устата да мирише на чесън, иди, яла ама на гной, л... с и други гадости, ужас, халатите да са мръсни, гащите, то пък гащи за какво ти са, аааа, да попитам, къде е оня,,, черен леш,, дето се мисли за, мома и,, той,,...?!