29 Август, 2022 13:47 1 555 5

"Стани богат" се завръща с нов сезон през септември

  • стани богат-
  • нов сезон-
  • септември-
  • телевизионна игра

Студиото на предаването отново ще отвори врати за всички ентусиасти, дръзнали да седнат на стола, за да спечелят 100 000 лв

Легендарната телевизионна игра, която се превърна в световен бранд с милиони фенове - "Стани богат", ще стартира нов сезон в ефира на bTV на 5 септември. Екипът на шоуто е подготвил широк спектър от интересни и любопитни въпроси, които всяка делнична вечер ще провокират както знанията на участниците, така и тези на зрителите. Напрежението около надпреварата ще се редува с приятни емоции на тези, които обичат да тестват познанията си и имат късмета да застанат срещу харизматичния водещ Михаил Билалов.

Първият за bTV сезон на една от най-обичаните световни игри може да се похвали с редица рекорди. 196 жадни за знание участници седнаха на стола на богатството и спечелиха общо 552 500 лв. в рамките на 110 часа ефирно време. Още първата седмица след своя дебют, предаването раздаде 55 000 лв., а първи на стола на богатството седна Златин Тодоров, който е роден в годината на старта на играта у нас.

Новото правило за втора сигурна сума, а именно играчът сам да определи каква да бъде тя, не просто е увеличило предизвикателството пред участниците, но им е донесло и допълнителна дързост при вземане на решение относно въпросите. Чрез тази историческа за шоуто промяна близо 2/3 от участниците са си тръгнали със сума над 1 500 лв.

Дигиталната игра "Стани богат" вече 7 месеца също се радва на изключителен интерес от феновете, които с удоволствие играят онлайн версията навсякъде и по всяко време, без регистрация и ограничения.

Студиото на предаването отново ще отвори врати за всички ентусиасти, дръзнали да седнат на стола, за да спечелят 100 000 лв., да демонстрират хъс и обща култура и да празнуват знанието.

Новият сезон гарантира качествено семейно развлечение, а верният отговор e само един - "Стани богат" по bTV.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 обективен

    5 1 Отговор
    Харесва ми предаването ,но въпросите се вадят на 80% от средният ми пръст !!
  • 2 Преди 20 години

    9 0 Отговор
    Наградата беше 100хил.равни на 2 тристайни апартамента в хубави квартали сега не стигат за тоалетна в гарсониера!! Гавра

    Коментиран от #3

  • 3 ВажноБило

    1 3 Отговор

    До коментар #2 от "Преди 20 години":

    Важно било да си "демократично свободен" ... така че за каквао ти е тоалетна, каот имаш свободата да пътуваш в други 27 членки и да си вършиш работата където пожелаеш ако не те хванат. Евроценност - да страдаш от война, в която убеждаваш гражданите си че иначе не участваш, само че ще трябва да платят те сметката.
  • 4 Жалкият епилатор

    3 0 Отговор
    Нека да имат хората работа, като нас...!
  • 5 Исторически парк

    4 0 Отговор
    Браво! Много по-добре от джендърурвенските риалитита с диви еляндури!