5 Септември, 2022 11:15 3 865 2

Галя от „Сатен“ показа сензационна СНИМКА с Горбачов

  • галя от сатен-
  • шоуто на слави-
  • горбачов-
  • танцьорка

Балерината на Слави Трифонов си спомни незабравими моменти от "Шоуто на Слави"

Танцьорката Галя от балет „Сатен“, който дълги години откриваше "Шоуто на Слави" разтърси Instagram със сензационна снимка. Фотосът, който тя публикува е с първия президент на СССР Михаил Горбачов, който почина тази седмица.

Галя реши да сподели какво е било да работи за предаването на лидера на „Има такъв народ“ (ИТН) Слави Трифонов. И по-специално – колко много незабравими възможности са ѝ се отворили докато е била част от шоуто.

View this post on Instagram

A post shared by G a l i n a M a n o v a ♡︎ (@galiasaten)

„Работата ми в "Шоуто на Слави" ме научи, че колкото си по-велик, толкова си по-смирен и скромен. Новоизгрелите звезди бяха с безкрайно самочувствие и претенции, а великите хора бяха нормални и сърдечни.

Имах възможността да се докосна до велики личности. Да разменя думи и да позирам за снимка с Михаил Горбачов е привилегия, която подозирам, че малцина са имали.

Чест е за мен да пазя този скъп спомен. Мир на душата му!“, написа тя.

Преди дни пък лично Слави Трифонов сподели доста интересно видео от гостуването на Горбачов в предаването му.


Бел.ред.
Цитат на Иво Сиромахов:
Убеден съм, че ако влязат в парламента, депутатите от ИТН ще се борят за президентска република така сърцато и всеотдайно, както в предишните три парламента се бориха за мажоритарна избирателна система.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хирург

    4 0 Отговор
    Да разбирам, че и Славчу, и Баце не са велики?!? Въх, пепел ти на устата!
  • 2 Мдаа

    5 1 Отговор
    А той изглежда така сякаш се пита " Защо се снимам с тези жени ?".