Last news in Fakti

7 Септември, 2022 11:45 11 331 21

Зрителско недоволство и критики заляха "Голямото преследване"

  • голямото преследване-
  • ники кънчев-
  • зрители-
  • критика-
  • манипулации

Вижте коментарите на зрителите

Легендата и дългогодишен водещ на "Стани богат“ се завърна в ефир с чисто нова игра за знания "Голямото преследване“. Първото излъчване обаче не оправда очакванията на зрителите, които се бяха подготвили да си пробват знанията заедно с участниците. Сякаш не дотам изпипаният сценарий остави съмнения за манипулации и нагласена игра и хората си казаха мнението.

Ето част от коментарите на зрителите:

"Правилата са такива, че всичко може да се манипулира и да бъде според играча – на един се дават по-лесни въпроси, на друг по-трудни. Преследвачът може да се направи на тъп, този днес дори не го изигра добре, пролича си веднага, че е дал умишлено грешни отговори… На всичко отгоре той сигурно има предварително всички отговори."

"Никой не вижда кой отговор се маркира."

"Това да се делят общо парите е голяма глупост – единия ще изкара 3 хил, другия 12 хил и ще делят по равно…"

"Изобщо е замислено в стил – на тези ще дадем пари, другите ще ги клъцнем."

"От първия епизод ми стана ясно, че едва ли ще се задържи дълго в ефира… Аз няма да го гледам със сигурност."

"На мен ми върви мудно играта. А и като типичен българин, проявявам мнителност към отговорите на "преследвачите“. Няма как да сме сигурни, че ни казват реално посочените отговори. По принцип подкрепям новостите, в т.ч. нови идеи за продукции, но това определено не е моето предаване. Иначе респект към преследвачите! С годините са показали наистина знания в други предавания! Бъдете здрави!"

"Много приказване от страна на водещият. На някои от въпросите не се чуха отговорите,както и очаквах от това бързане. Тоя преследвач, ми е малко, като компютър, учудващо, че даде и грешни отговори. По-добре играчите да играеха срещу компютър. Това предаване няма да го бъде. Това не е за Ники Кънчев."

"Пълна глупост и изключително манипулирана игра. Между другото първата книга от Светът на диска е Ерик, а не Цветът на магията. Дори не си проверяват източниците. Пълен смях."

"НАГЛАСЕНО, изкуствено, скучно, тъпо, тегаво, безинтересно, без публика, хем върви БЪРЗО щот е рязано през 5 секунди и излишни въздишки са спестени за да може да се вместят във времето, хем на места е ТРОМАВО уау -.- Ся очаквам и новата БОЗА на Рачков да излезе, че хептен да разберете как за нищо не стават тия предавания... УАУ...Кви са тия преследвачи с техните тъпи никове "черният рицар" и някъв НЪРД там позира само къде не извади меча... уау."

Дали ще грабне интереса на публиката ще видим, но със сигурност сравнението със "Стани богат“ ще съпътства новата игра и заради водещия, който там бе в съвсем друга светлина.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 40 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тоя

    36 8 Отговор
    ояден съветски възпитаник , безкрайно сух и скучен , до кога ще досажда ?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    4 1 Отговор
    🤔🤔🤔🤔🤔🤔
    6/7
    🥸🥸🥸🥸🥸🥸🥸
  • 9 Гледах първите минути до първата реклама

    24 7 Отговор
    Пълен отвратеняк! Гротеска! А и Никито ( както го наричат) е пробита стара ръждясала лейка! По- добре да върнат Цецо Една Ракийка и Семейните войни!
  • 10 глоги

    26 5 Отговор
    ПРЕДАВАНЕТО Е БЪЛВОЧ,ОТКЪДЕТО И ДА ГО ПОГЛЕДНЕШ. ПРЕСЛЕДВАЧИ-ДЪРТУНГЕЛИ БРАДЯСАЛИ,ЕДВА СЕ ЧУВА,КАКВО ПРИКАЗВАТ. БЪРЗО ЧЕТЕНИ ВЪПРОСИ ОТ ВОДЕЩИЯ,ТВА ЗНАЕШ ЛИ ГО,ОНОВА ЗНАЕШ ЛИ ГО? ПЪЛНА СКРЪБ! ДА ГО СВАЛЯТ ОТ ЕФИР НЕЗАБАВНО! ОТ ЦЕЦОВОТО ПРЕДАВАНЕ Е ПО-ТЪПО.
  • 11 Aлфа Bълкът

    17 4 Отговор
    Никито е пълна скръб като водещ, една и съща интонация, една и съща физиономия при две коренно различни ситуации.
    А пък предаването въобще няма шанс да е нагласено.
    Вкараха си голям автогол нова с това предаване.
  • 12 Маринчо

    14 4 Отговор
    Не гледам Ники Пънчев от хигиенни съображения.
  • 13 Хайл

    10 3 Отговор
    Още не съм го гледал в момента съм на почивка и тогава не гледам тв . Като видя що за глупост са купили ще коментирам . Но според мен е поредното предаване за запълване на дупки.
  • 14 Гост

    10 3 Отговор
    Току що, по Нова казаха, че предаването е разгромило конкуренцията по гледаемост. Голям смях!

    Коментиран от #15

  • 15 Aлфа Bълкът

    6 3 Отговор

    До коментар #14 от "Гост":

    Всеки ще го пусне да го гледа веднъж, макс два пъти.
  • 16 Лелееее.....

    8 18 Отговор
    Не е истина. На Ганя нищо не му харесва. За Ганя няма достойно предаване. Ганя не харесва нищо. Ганя плюе наред всичко във ефира, той е най- умен и интелигентен във форумите, на маса, пред приятели а пък ако го сложиш на мястото на участниците е пълна скъб. БГ пич, ти да видиш 🤣🤣🤣
  • 17 Анонимен

    10 1 Отговор
    Ники Кънчев е много мрачен водещ. Не ми харесва нито той, нито новото предаване. И сравнение не може да става със"Стани богат". Не вярвам, че това "голямо преследване" ще продължи дълго.
  • 18 Светослав Богданов

    1 4 Отговор
    Две забележки към Вас:
    1 - "Не дотам" се пише недотам.
    2 - "Пълна глупост и изключително манипулирана игра. Между другото първата книга от Светът на диска е Ерик, а не Цветът на магията. Дори не си проверяват източниците. Пълен смях." - Точно "Цветът на магията" си е. - коментарът е погрешен, а и вие от Факти, не си проверявате фактите.
  • 19 Радев

    0 0 Отговор
    Излагавето и подигравката продължава-петък/23,12,22/, на "Черния рицар-Мартин"-нищо против човека/, беше зададен "много труден-невъзможен въпрос"-как е първото име на един от най известните артисти в тази страна-Калоянчев.....Подигравка...Обидно и за "Черниия рицар"-Смешно!
  • 20 Стоян Манолов

    1 0 Отговор
    Най противното предаване!
  • 21 Иван

    0 0 Отговор
    Трябва въпросите в последния кръг да са едни и същи към играчите и към преследвача