7 Септември, 2022 12:15 2 593 6

Джъстин Бийбър отново прекрати турнетата си заради здравословни проблеми

  • джъстин бийбър-
  • турне-
  • отмени-
  • здравословни проблеми-
  • пареза

Мегазвездата беше диагностициран със синдром, който му причинява частична парализа на лицето

Джъстин Бийбър отново прекрати турнетата си заради здравословни проблеми - 1
Снимка: БГНЕС

Джъстин Бийбър заяви, че отново прекъсва турнетата си, месеци след като разкри, че е диагностициран със синдром, който му причинява частична парализа на лицето, предаде БГНЕС.

През юни 28-годишната мегазвезда отложи северноамериканската част от турнето си "Justice" заради синдрома на Рамзи Хънт - усложнение на херпес.

View this post on Instagram

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Наскоро Бийбър се върна на сцената, изнасяйки шест концерта в Европа, както и на фестивала "Рок в Рио" в Бразилия този уикенд.

Но вчера звездата заяви, че завръщането му на сцената е било преждевременно.

„През изминалия уикенд изнесох концерт на Rock in Rio и дадох всичко от себе си на хората в Бразилия. След като слязох от сцената, изтощението ме завладя и осъзнах, че в момента трябва отново да превърна здравето си в приоритет", каза Бийбър. "Така че за момента ще си взема почивка от турнетата", продължи изпълнителят на "Peaches".

"Ще се оправя, но имам нужда от време, за да си почина и да се оправя. Толкова се гордея, че мога да представя това шоу и нашето послание за справедливост на света".

Синдромът на Рамзи Хънт е рядко неврологично заболяване, което може да възпали и парализира лицевия нерв и да причини болезнен обрив около ухото или устата. В допълнение към лицевата парализа, то може да причини загуба на слуха.

Бийбър има десетки изпълнения по целия свят, планирани до март 2023 г.

Суперзвездата не даде приблизителен срок за възстановяване, нито посочи дали турнето "Justice" някога ще бъде възобновено.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 световен ваксинатор

    13 0 Отговор
    боц-боц

    Коментиран от #6

  • 2 Наркомани

    12 1 Отговор
    После рядък синдром го пишат
  • 3 надарена кака

    4 0 Отговор
    Дреме ми на коприненитепрашки!
  • 4 Флипп

    11 2 Отговор
    A приятелката му получи инсулт, тромб в мозъка имала, много зачестиха подобни случай последната една година. Путин бил виновен, така казаха медицинските експерти.
  • 5 Бебчу в 21 век

    2 2 Отговор
    Драги хора може ли да ме направите независим и истински цар на България или да ме уредите да бъда на хранилка в ПП БСП?!
    За добро ще бъде!
    Обещавам !!!!!!
  • 6 Само напомням

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "световен ваксинатор":



    В САЩ искат да ги тупчат ежегодно, така че младите да свикват с болестите.




    😉