Last news in Fakti

10 Септември, 2022 21:03 5 817 10

Леонардо ди Каприо си набеляза Джиджи Хадид

  • леонардо ди каприо-
  • джиджи хадид-
  • модел-
  • връзка

27-годишният модел обаче няма интерес към ди Каприо

Леонардо ди Каприо си набеляза Джиджи Хадид - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Леонардо ди Каприо май е хлътнал по Джиджи Хадид, отново супермодел, въпреки че феновете му пламенно отбелязват онлайн, че носителят на "Оскар" не излиза с жени над 25-годишна възраст. Джиджи Хадид, която има дете от Зейн Малик, е на 27 години, пише life.dir.bg.

Актьорът отново се върна в отбора на необвързаните, след като прекрати връзката си с колежката ѝ Камила Мороне малко след като тя навърши 25 години.

"Лео наистина се е насочил към Джиджи, но тя не е проявила интерес", заявил източник на "Us Weekly" в сряда.

Те са приятели, но тя не иска връзка за момента, добавил вътрешният човек.

Публикация, споделена от Gigi Hadid (@gigihadid)

Джиджи също се справя със скорошна раздяла, тъй като скъса с изпълнителя от "One Direction" Зейн Малик през октомври след дългогодишна връзка. Те са родители на Кай, който се появи през септември 2020 г.

"Лео и Джиджи се познават от няколко години. Те са супер привлечени един от друг. Тя е точно неговият тип: прекрасна, секси, но сдържана като поведение ", издават т.нар. запознати.

Друг източник отбелязва, че това е "случайно и не е постоянно" и че те просто се мотаят като приятели.

Двамата изглежда са били в близки социални кръгове през годините, тъй като през декември 2019 г. "Us Weekly" съобщи, че Лео и Джиджи са купонясвали заедно на афтър парти на "Art Basel Miami" заедно с Кендъл Дженър и сестрата на Джиджи - Бела Хадид.

Междувременно източник заяви пред "People" в сряда: "Камила Мороне се справя добре. Тя има голяма група приятели, които наистина ги е грижа за нея. Тя продължава живота си напред. Не поддържа връзка с Лео".


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 магарчока

    18 6 Отговор
    Джиджи ще се дърпа малко ,но накрая ще омекне.....Стар вол дълбоко оре .
  • 2 ха ха

    17 4 Отговор
    Кога ли ще си намерите и вие майстора дърти коцкаре...!?
  • 3 Естествено

    5 14 Отговор
    кой ходи с.. камили..над 25-годишна възраст. А тези на 27 са вече с единия крак в гроба.....за какво говорим. По-нататъчен коментар е излишен.

    Коментиран от #4

  • 4 Здравейте

    4 4 Отговор

    До коментар #3 от "Естествено":

    скъпи дами и вие които все още не сте се самоопределили от кои пол сте.....нещо естествено за повечето от читателите на Факти. Какво толкова не ви хареса за 27 годишните мацки.....опитах се да бъда максимално задържан защото по принцип според мен те са и с.... двата крака в гроба. Престанете с тези минуси😃😃
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 А на бас, че ако я опрая аз след него

    7 3 Отговор
    няма да си спомни името му. Своето също. Тая има пари. Има къщи. Има и коли. Там тряба голям чen, много сила и енергия. Така че...... БГ буталото е на линия.
  • 7 Нелюбител

    7 2 Отговор
    Джиджибиджи не е красива жена. Много ботокс и превземки. А пухкавия е подобен сорт. Няма нито една яка роля в киното. Титаникът му потъна.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.