Last news in Fakti

12 Септември, 2022 07:47 5 952 13

Грандиозен старт на най-новия формат „Звездите в нас“

  • звездите в нас-
  • nova-
  • формат

Неведнъж публиката в студиото стана на крака след представянията на претендентите

Грандиозното начало на най-новия формат „Звездите в нас“ изненада зрителите на NOVA. Първите пет отбора се качиха на голямата и ярка сцена и показаха своя талант пред зрителите и специалното жури на формата. Софи Маринова, ТИТА, Дони и Виктор Калев трябваше да оценят изпълненията на отборите, а изборът кой да продължи напред се оказа труден от първото предаване. Неведнъж публиката в студиото стана на крака след представянията на претендентите, а едно от тях дори разплака част от журито.

Лили Иванова, Софи Маринова, Елвис Пресли, Тил Линдеман от Рамщайн и Дуа Липа бяха първите пет звезди, които бяха имитирани от петте отбора.

Тежкият избор на журито отсъди напред да продължат отбор „Софи Маринова“ и отбор „Елвис“. „Буквално и егоистично избрахме най-интересните за нас като жури. Искаме да гледаме тези изпълнители и напред в шоуто – да видим как ще се развият и какво могат да ни покажат“, каза Дони за решението на журито, което се оказа особено трудно в края, когато на сцената останаха отбор „Софи“ и отбор „Лили Иванова“.

Четирите момичета и трите момчета успяха да очароват оценяващите с глас, сценично поведение, имитация и отборен дух. „И тримата са много яки! И тримата имаха актьорско самочувствие“, каза Виктор Калев след изпълнението на актьорите от отбор „Елвис“ – Андреан, Готи и Ясен.

Зрителите видяха в отбор „Софи“ не три, а цели четири участнички – близначките Виктория и Валерия, Зоя и Тони. Изпълнението на „Мое слънчице“ развълнува Софи Маринова изключително много, а след края му през сълзи тя сподели: „Много ме развълнувахте и разчувствахте. Зоя си е направо Софка! Близначките сте толкова сладки, а маниерите на Теди бяха като моите.“

Вечерта започна ударно с невероятно изпълнение на Отбор "Лили Иванова", което изправи публиката в цялата зала на крака за дълги аплодисменти. „Искам да ви поздравя и да стана на крака! Не мога да повярвам колко талант и харизма има между вас. Не съм очаквала като за първи лайв и първо изпълнение да чуя толкова хубаво нещо“, развълнувана бе Тита след представянето на Даниел, Елена и Яница.

Шоуто продължи с тежкия рок и пиро ефекти на Рамщайн. В кожата на вокалиста им Тил Линдеман влязоха тримата актьори Антон, Тома и Николай, но малко не достигна на момчетата да продължат напред в състезанието. Изключителния си талант показаха и три прекрасни млади дами – Нора, Станислава и Цветелина, които се появиха под прожекторите като Дуа Липа.

Кои ще бъдат следващите пет звезди, които претендентите ще имитират на сцената? Ще реши ли журито да използва правото си да допусне три отбора до следващия кръг? Кой ще отпадне и кой ще продължи напред? – разберете следващата неделя от 20:00 по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 етикет

    2 1 Отговор
    Мъного добъре! Звездите от небесата ни се радват. Нищо,че там са над -200 градуса по Целзий. Бъррррр!!!
  • 2 гост

    11 4 Отговор
    Тъпо замислено,някои от участниците пяха страхотно,като оная охранителка дето имитира Лили Иванова,ама накрая отпада целия отбор,заради другите две
  • 3 Гост

    18 4 Отговор
    Като капките но с аматьори и е много зле този формат . Това банално шоу и то ли е купено. Или е исмука о като идея от пръстите.
  • 4 Село Казанлък

    17 4 Отговор
    Абсолютна тъпотия ,гола вода . Гледах отук отам , напълно загубени минути да се гледа една пародия .
  • 5 Всъщност

    26 0 Отговор
    Нивото на участниците изненада приятно . Нивото на отсъжданията на журито изненада неприятно .
  • 6 Анти чалга

    9 5 Отговор
    Много зле измислени шоу жури пълен ужас ,като участниците са омняко стават без чалга певиците. А бе шоу което по добре не гледайте , не си губете времето. Пореднтаскапана пародия като капките или онази тъпотия с маскирания .
  • 7 пери

    13 3 Отговор
    Гледах точно 10 минути. И няма да повторя. Толкоз за "грандиозния старт".
  • 8 Хеви метъл

    13 2 Отговор
    Поредните 15 минути който загубих да гледам , поредната глупост сътворена в някоя барака на село.Жури не разбиращо от нищо,2 артисти който пеят от време на време чалгарка и някава непозната поп певица . Не гледайте ще си загубите времето .
  • 9 Ром Бакарди

    5 3 Отговор
    Охаааа.....ко кайве си напрайла ма, жено? Напрау ми искочиха комбалити-толкоз силну. Пак ли искаш да са утарвеш ут мен, а....?
    Чудя са аджеба, що няма утбор "кондю" - да излязат идни певачи там, да гу имитират, да дигнат побликата на крака, та да са развихрят идни кючеци, да фърчат салфетки или кот там има, да стани идна веселба....ето туй ша е шоу. Хем очастницити доволни, хем- оважаемити зритили пред тиливизорити.
  • 10 ...

    2 0 Отговор
    включвам телевизор, изключвам глава...
  • 11 Гост

    12 0 Отговор
    Пълна порнография,едни и същи лица във всички формати като кърлежи
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Aлфа Bълкът

    4 0 Отговор
    Това даваха ли го вече или ще го дават? По-тъпо ли е от новото шоу на Рачков? Питам да зная, защото от Рачковото предаване нямаше по-голяма тъпотия. Да зная кой е на първо място?