12 Септември, 2022 11:56 3 710 4

Глътка от коктейл уби ученик в известен курорт

  • коктейл-
  • ученик-
  • тийнейджър-
  • плаж-
  • курорт

Тийнейджърът получил тежка алергична реакция, която го убила в рамките на минути

Глътка от коктейл уби ученик в известен курорт - 1
Снимка: Shutterstock

Британски тийнейджър, който бил на почивка с приятели в Испания, почина от алергична реакция към коктейл, след като отпил само една глътка от напитката, предава pochivka.blitz.bg.

Трагедията се разигра в популярния испански курорт Коста дел Сол на 8 юли 2022 г., но подробности за нея се оповестяват едва сега.

18-годишният Шив Мистри, който бил на почивка с приятели на плажа, си поръчал традиционния карибски алкохолен коктейл "Пина колада". След само една глътка обаче момчето изпада в анафилактичен шок. Лекарите на място така не успели да спасят младия мъж и той починал.

Оказа се, че вместо кокосова сметана в коктейла било добавено мляко, а Мистри имал тежка алергична реакция към млечни продукти от дете.

Отбелязва се, че тийнейджърът отишъл в Испания, за да отпразнува вземането на изпитите и влизането в медицинския колеж в университета в Кеймбридж.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Англичани - кекльовци,

    17 6 Отговор
    Умрял от мляко!!! Ами, като си такъв невалиден, не консумирай навън, бе! Грижи се сам за себе си! Кой нормален човек може да предположи, че ще умреш от мляко?
  • 2 Соваж бейби

    14 2 Отговор
    Жалко за момчето ,ама е голяма ирония пича в медицинския колеж казвате в университета в Кеймбридж ??Леле и там ли започнаха да приемат пари под масата ?Има алергия а не чете в менюто каква е рецептата на коктейла ,най малкото такива хора си казват проблема на бармана или сервитьора .Трябвало е лятото да поработи като барман често го правят хората най вече студенти .Другият проблем е вече че по барове и ресторанти ти набутват какво ли не само и само да има печалба и да избие парите от сезона.
  • 3 пфууууу

    8 0 Отговор
    8 юли 2022 г.
    Днес е 12.09, браво, много сте бързи, мисирки с мисирки! Два месеца за преписване и превод. И стига с тия безсмислени новини, които не ни касаят. Вчера нямали вода в Папуя Нова Гвинея, оня ден валял дъжд в едно село в Панджампур. Аре спрете вече и напишете някой смислена, интересна новина!!!
  • 4 Коста дел сол се нарича цялата зона

    2 0 Отговор
    А градовете на брега са Марбея,Малага,Естепона и тн.