Last news in Fakti

12 Септември, 2022 14:16 8 300 18

Нострадамус предсказал смъртта на Елизабет Втора и крах на монархията

  • нострадамус-
  • пророчество-
  • елизабет ii-
  • смърт-
  • крах-
  • монархия

Според пророчеството Чарлз III скоро ще абдикира от трона

Нострадамус предсказал смъртта на Елизабет Втора и крах на монархията - 1
Снимка: Shutterstock

Легендарният астролог Нострадамус е направил пророчество за точния момент, в който британската кралица Елизабет II ще почине и крахът на монархията след нея. Предсказанието му е записано в книгата на британския писател Марио Рийдинг "Нострадамус: Пълни пророчества за бъдещето", уточнява "Телеграф".

Нострадамус прогнозира, че нейно величество ще умре през 2022 г. на 97 години (Елизабет II почина на 96 г., бел. ред.), след което най-големият ѝ син Чарлз ще се възкачи на трона и ще стане крал Чарлз III. Според книгата на Рийдинг обаче Чарлз скоро ще абдикира от трона.

За 2022 г. Нострадамус е предсказал тежки природни катаклизми, началото на нова световна война и сбогуването на една кралица, което ще предизвика световен хаос и борби за власт, както и падането на метеорит, икономически колапс и земетресения.

В началото на годината във форума Above Top Secret - един от най-популярните сайтове за конспиративни теории, се спекулираше, че едно от пророчествата на Нострадамус, публикувано през 1555 г., пасва идеално на момента, в който се намира британската монархия. В своя текст Century 8 Quatrain 97 Нострадамус постулира:

"В края на войната великите сили се променят. Близо до брега се раждат три красиви деца. Те ще погубят хората, когато станат пълнолетни. Те ще променят кралството и ще видят, че то няма да расте повече."

Как да тълкуваме текстовете на Нострадамус? Специалистите смятат, че децата са принцовете Уилям, Хари и принцеса Беатрис - внуците на кралица Елизабет II и принц Филип. Войната е тази за Фолклендските острови, които Обединеното кралство оспорва с Аржентина през 1982 г. Любопитно е, че седем дни след края на конфликта принцеса Даяна ражда Уилям, първородния си син.

Брегът, споменат от Нострадамус, може да се отнася до река Темза, която пресича Лондон, или Атлантическия океан, който заобикаля Обединеното кралство и е основен ключ към британската идентичност като островна държава. Така пророчеството би било предупреждение, че след смъртта на кралицата британската монархия ще бъде обречена да изчезне.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пророк

    27 0 Отговор
    Нещо от Ванга?

    Коментиран от #5

  • 2 дано

    18 8 Отговор
    Дано да е прав ! Този Чарлз не е добър човек !
  • 3 Бай Иван

    26 2 Отговор
    Утре очаквам статия че и баба Ванга го е предсказала
  • 4 пак ли

    20 0 Отговор
    Колко пъти го е "предсказал" у тоя сайт?
  • 5 Буха ха

    15 1 Отговор

    До коментар #1 от "Пророк":

    Баба Ванга е предрекла че камила ще се омъжи за лъв и когато стане кралица ще забременее и ще роди мъжка рожба с рога.
  • 6 Милен

    29 0 Отговор
    Я вижте там ко е писал тоя нострадамус за световното по футбол тая година, ако може да изкараме по-някой лев 😂

    Коментиран от #8

  • 7 Последния Софиянец

    18 2 Отговор
    И без да съм Нострадамус мога да предскажа край на монархията.
  • 8 Шестица от тотото

    27 1 Отговор

    До коментар #6 от "Милен":

    Предсказала е че шампион ще бъде отбор с много негри, като на финала ще победи противник в който има още повече негри

    Коментиран от #9, #12

  • 9 Милен

    7 0 Отговор

    До коментар #8 от "Шестица от тотото":

    Е то туй уравнение с много неизвестни, дали поне казал докъде ще стигнат нашите национали на туй форум 🤔
  • 10 12340

    3 1 Отговор
    Предсказал ми е ХХра,
    тоА шизофреник!!!
  • 11 Шок ужасТ

    6 2 Отговор
    Баба Ванга предсказала смъртта на кралица Елизабет шокирани сме
  • 12 само питам

    6 0 Отговор

    До коментар #8 от "Шестица от тотото":

    а бели футболисти няма ли вече на терена?

    Коментиран от #13

  • 13 Милен

    7 0 Отговор

    До коментар #12 от "само питам":

    Има ама са малцинство 😉
  • 14 Соваж бейби

    11 1 Отговор
    Запозната съм с посланията на Нострадамус никога не е преставал да вълнува въображението с пророчествата си за бъдещето и за нещастията на човечеството. Неговите предсказания се поддават на всякакви интерпретации в хаоса на историята.Гадател-астролог,
    бил е и аптекар, лекар, пътеписец, обект на идолопоклонство или проклятие,никой не знае с точност ?Той пише в четиристишие и куцо ,сляпо и съкато правят тълкуване къде налучкали къде не разни философи и специалисти само че с диплом ,и пишат от неговото име .О дааааа със сигурност е познавал Чарлз пише и имена и рожденни дати хи хи ....
    Чарлз скоро ще абдикира от трона ами много е вероятно ,идва голяма криза тази зима ще е трудна всеки знае защо .Хората няма да плащат големите данъци за да живеят кралската фамилия в разхищение ,уж са много богати а не спират да смучат от джоба на данъкоплатеца ,там е по скъпо и от Франция.И защо им са тези крале и принцеси не знам ,битова окраса дори и в политиката нямат думата.

    Коментиран от #15

  • 15 Милен

    21 1 Отговор

    До коментар #14 от "Соваж бейби":

    Ако имаше начин този нострадамус да възкръсне сигурно щеше да бъде много очуден колко "предсказания" е направил, най вероятно нямаше и да е чул за 99% от тях 😂

    Коментиран от #16

  • 16 Соваж бейби

    9 2 Отговор

    До коментар #15 от "Милен":

    Има много критика за това ,и хора които дръзват да правят предсказание уж от негово име ,точно както Баба Ванга и се раздуват едни фантазми .Така или иначе
    Леонардо да Винчи оставя не по малко предсказсния и послания в картините си,ми много малко хора го виждат .Всички тези хора са части от един пъзел .
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.