Last news in Fakti

12 Септември, 2022 15:45 8 912 8

Инцидент на старта на "Звездите в нас" (СНИМКА)

  • звездите в нас-
  • инцидент-
  • репетиции

Инцидентът е станал по време на репетициите

Стартът на новото музикално шоу "Звездите в нас" стартира с ужасен инцидент, който без малко да извади от строя една от участнички. Става въпрос за Елена от Раднево, която влезе в обувките на Лили Иванова и с таланта си взриви публиката и зрителите.

Оказа се, че по време на репетициите е претърпяла ужасен инцидент. Това обяснява подутата и с кръв долна устна на певицата, която стана любимка на зрителите на новото шоу, пише Блиц.

 

От продукцията не дават повече яснота за инцидента, но наши източници издадоха, че Елена се е претрепала на едни от стръмните стъпала в студиото и се е наложила спешната намеса на медицински екип.

“Да имитирам моя идол за мен ще бъде сбъдната мечта! Искам да покажа, че и аз го мога", заяви 54-годишната Ели на старта на шоуто. В живота тя работи като охранител. И още по-интересното – охранява мина!

Уж журито много хареса нейния отбор и реално изсипа най-много комплименти за тях, но накрая ги прати вкъщи. Вместо това напред продължи соченият като най-слаб отбор - на четири дами, които се опитаха да имитират Софи Маринова, която е част от журито заедно с Дони, Тита и Виктор Калев.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГОЛЯМ СМЯХ

    16 1 Отговор
    само кретени са останали, прозиводство никакво но шоута колко щеш най големите шоумени са министрите и уния 240 народни хрантутника

    някъде някой завод да се е открил? няма ! ама защо ние заво, защо ни е икономика шоутата са важни

    Коментиран от #6

  • 2 материала е лош

    18 1 Отговор
    фабрики и заводи може да няма но шоумени с лопата да ги ринеш в тая държава

    щом тъй се прави брутния вътрешен продукт давайте с нови шоута, то кой ли ви гледа скапаната релевизия?
  • 3 Иван Грозни

    12 1 Отговор
    Хора, разберете, в България няма справедливост/нито полицията е в ред заради отделни бройки, нито съдиите заради отделни бройки нито което и да е жури/ И така умната на изборите.
  • 4 Мнение

    21 1 Отговор
    Отборът Софи Маринова беше най-слабия. Жалкари и некомпетентно жури! Отборът Лили Иванова трябваше да остане на първо място. А също и отборът на Дуа Липа. Туй Тита и Софито не схават за жури!

    Коментиран от #5, #8

  • 5 Митака

    7 3 Отговор

    До коментар #4 от "Мнение":

    Абсолютно точен коментар. А колкото до журито и те не знаят за какво са там. Лигавене и превземане. Ощетиха отбори, които заслужаваха да се класират за втория тур, а лансираха посредствени изпълнители. Как да счупят хатъра на ромката и тита, които знаят само една дума "яко", "много яко" - голямо ако. Нивото на халтурата е високо в държавата ни.
  • 6 ГОЛЯМ ХРАНТУТНИК

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "ГОЛЯМ СМЯХ":

    Накъдето се обърнеш в държавата ни само шоумени и то едни охранени, докарани и само на джипки се возят. Добре си ги отглеждаме. Заради тях зимъска ще тракаме зъбите от студ, но те нали ще са на топличко на сладка раздумка. А бедните, бедните да ядът пасти.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Кака Сийка

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Мнение":

    Подкрепям ! Отбор Лили се представи блестящо!
    Вярно, че Софка прави шоу където и да отиде, но все пак трябва и справедливо оценяване на участниците!
    Отбор Софи Маринова се изложиха... Само ромката пя хубаво, а в отбор Лили и трите дами пяха добре и от сърце!