Last news in Fakti

21 Септември, 2022 16:28 6 140 4

5-те най-наранявани зодии са...

  • болка-
  • наранявания-
  • зодия-
  • хороскоп-
  • зодии

Добрината на тези знаци кара останалите да се възползват от тях и да ги наранят

5-те най-наранявани зодии са... - 1
Снимка: Shutterstock

Tези зодиакални знаци притежават добри сърца. Те са мили, нежни, грижовни, раними, състрадателни и винаги за готови да помогнат на приятелите и близките си. За съжаление, това кара другите да се възползват от тях и затова те често са наранявани. Вижте кои са те, според „Your Tango“.

Рак

Най-чувствителният знак в зодиака. Раците се раздават много, обожават да дават любов и да я получават. Дали от семейство, дали от приятели, дали от партньор – те живеят за обичта и много бързо се привързват. Грижат се за околните, романтици са, постоянно проверяват как сте. Но рядко хората успяват да им отвърнат със същото и да се раздават чак толкова много за тях. Когато не получат същите любов, грижа, внимание, Раците се разстройват и са наранени. Чувстват се използвани.

Скорпион

Скорпионите заравят емоциите дълбоко в себе си и не ги показват. Изглеждат студени и дистанцирани, но всъщност са много раними и сърцето им е добро. Уязвими и чувствителни са. Не обичат да са отхвърляни и предавани, затова са потайни, мистериозни, не показват емоции. Преживяват много тежко разделите и предателствата. Забелязват най-малките детайли, имат интуиция и усещат кога хората се възползват от доброто им сърце и чистата им обич. После са много наранени.

Близнаци

Те също са сред чувствителните зодии, но го прикриват, защото са веселяци и са център на внимание сред приятелите. Те са общителни, забавни, приключенци, разсмиват ви. Но когато останат сами, разбират, че са крехки и раними, често се натъжават. Опитват да са корави, но дори да не го показват, често са наранявани от партньорите си. Държат на връзката и копнеят за любов и внимание. Страдат, но само когато са сами. Не искат да покажат разбитото сърце и чувствата си. Дори не признават, че са влюбени.

Овен

Тези зодии също могат да са много емоционални и чувствителни. Страстни са, показват чувствата си, ще ви дадат всичко, което могат и имат. Но когато ги предадете, сякаш е настъпил адът. Те стават изключително ядосани и гневни, търсят отмъщение. Може да ви изглеждат зли, но всъщност зад гнева крият това колко са наранени. Тъй като ги боли и са предадени, искат да ви причинят същата болка.

Риби

Изключително крехки и раними зодии. Много са мили, нежни, добри, състрадателни и винаги искат да помогнат. Вярват в доброто, в приказките, в голямата любов. Раздават се е не са егоисти. Ако не получат същата любов, много внимание и грижи, те стават много тъжни и са наранени. А е рядкост някой да дава такива обич и грижи, каквито те. Много лоялни зодии, но също не получават това в замяна. Тогава сърцето им се къса. Разбиете ли им сърцето, те ще са депресирани много време.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не сте познали

    6 1 Отговор
    За мен има значение кой какво ми казва. Даже от устата на елементарен тъпааанар ми звучи като комплимент и напразни остават усилията му да ме обиди. После се кефя на недоумението му да се чуди как и защо не се връзвам, а той толкова се е постарал.
  • 2 Роза

    11 1 Отговор
    Чувствителни и раними хора има във всички зодии.В днешното сурово време тези хора са винаги жертви,за съжаление!
  • 3 Роня

    4 2 Отговор
    Сака, не е така Марче ! Когато нараниш Овен, той/тя те изхвърля от живота си и преставаш да съществуваш за него/нея. Поне аз съм такава !
  • 4 орцето

    5 2 Отговор
    Да живей , великата преписвачка и по съвместимост циганска врачка , нейно величество МАРА ПРЕПИСВАЧКАТА !!!!