Last news in Fakti

26 Септември, 2022 13:31 6 837 11

Андреа Банда Банда напълно остави "На кафе"

  • андреа банда банда-
  • андреа бандова-
  • на кафе-
  • инфлуенсър-
  • шоу-
  • гала

Инфлуенсърката няма намерение да се завръща в екипа на предаването

Андреа Банда е скъсала окончателно с предаването „На кафе” по Нова телевизия, така че зрителите изобщо да не чакат да я видят на екран там скоро. Лъчезарната инфлуенсърка няма да се завърне в екипа на водещата Гала, от който влизаше и излизаше на периоди ту заради смяна на концепцията на рубриката си, ту заради емоционални и физически неразположения, причинени от бърнаут.

„Беше малко като скъсване по-скоро. Не е да кажем, че аз тотално да съм ударила брадвата в тези отношения”, сподели Андреа Банда преди дни в „Шоуто на Николаос Цитиридис” по bTV. Ценно ѝ било, както и голямо удоволствие, да прекара толкова време с жената в България с най-много жив ефир, а именно Гала. Въпреки това Андреа Банда отчете честата промяна на ролята си в предаването „На кафе”.

Публикация, споделена от banda banda (@andrea_bandabanda)

Тя водеше кино рубрика, която после бе прехвърлена на Стаси Кара. Андреа все продължаваше да коментира филми и звезди, като даже с колежката ѝ ходеха на кино фестивала в Кан. Зрителите на предаването помнят чаровната брюнетка и като участник в панела с коментаторите, но някак все бе встрани и като че ли трудно се преборваше да вземе думата. По едно време Андреа Банда споделяше любопитни новини и по-специално с популярни инфлуенсъри. Това лутане в предаването „На кафе”, което Андреа съчетаваше с рекламирането на всякакви продукти в социалните мрежи, в един момент се утежни от бърнаута, който я връхлетя и я изкара от обичайния ѝ ритъм.

Липсата на сън, от която страдаше от дълго време, се влоши още повече и Андреа Банда стигна до там, че да спи по 2-3 часа на денонощие с месеци наред. Бореше се още с депресия и тревожност. В крайна сметка Андреа вече не се чувстваше добре не само емоционално, но и физически. Затова в разгара на тв сезона през есента на миналата година чаровната брюнетка изчезна от ефира на „На кафе”, както и от социалните мрежи, което вече бе голяма изненада за последователите ѝ, тъй като по принцип е доста активна. Докато всички се чудеха каква е причината да липсва в медийното и интернет пространство, Андреа изкара 10-дневната лечебна програма „План да бъда” на кръстницата си Биляна Савова. И след това инфлуенсърката продължи да работи за възстановяването си. Завърна се и в „На кафе”, но не за дълго.

Лятото Андреа Банда прекара предимно в почивка, а през новия тв сезон не се появи редом до колегите си в предаването на Нова тв, което веднага повдигна въпроси дали въобще ще се завърне на екран. „Някак си все не можех да си намеря мястото. За мен е много важно, понеже от дете си представям, че правя шоу, разсмивам и съм част от нещо такова, обаче трябва наистина да ми идва отвътре. Това, за което говоря, това, което правя, истински да го чувствам. Може би не успях да си намеря напълно мястото, но може би основната причина е нещо, което започна като бърнаут”, сподели Андреа.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Панда Панда

    36 2 Отговор
    Оставила е кафето и е минала на твърди дроги.

    Коментиран от #8

  • 2 мммм

    22 9 Отговор
    Ама тя май има големи бомби :)
  • 3 Ганьо

    29 1 Отговор
    От днешната младеж и чеп за зеле не става
  • 4 Банда

    31 2 Отговор
    Милата - от курорти и безделие е в постоянна депресия. По цял ден се чуди какво да прави и как да подкрепи по - стабилно пп .Явно е от инфлуенсърите , на които е платено за подкрепа.Защо и е на кафе?
  • 5 пфууууу

    36 0 Отговор
    Една нищо неправеща никаквица. Както и ония от На боза. Фани едната, удари другата. Закривай!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Гост

    34 1 Отговор
    Впечатлен съм.... Бърнаут от нищоправене ;)
  • 8 Андреа Банда Пръц

    17 0 Отговор

    До коментар #1 от "Панда Панда":

    Оставаме ...
  • 9 Хахаха

    18 0 Отговор
    Ужасно дразнещо същество е Банда- Банда. Като я слушаш и те обдема едно напрежение, а не забавление. А какво работеше всъщност на тати момичето? Четец на това, което всеки може да си прочете в интернет сам. Пълна бездарница.
  • 10 Мнение

    18 0 Отговор
    Банда-Банда и Петя Дикова са двете водещи, от които получавам нервно напрежение като ги слушам как заекват и врещят от екрана.
  • 11 Гошо

    4 0 Отговор
    Двете водещи са уредени. Така е било, е и ще бъде. Затова си плащат по един или друг начин в живота. Колко ли други моми са прецакали и изтикали от пътя си...... и да дърпат тениската надолу, или слагат очила и шапки, по-хубави или умни няма да стглези! Много зад Швейцария и Англия са завършили, но нищо не става от тях. Едната не се лансира на пазара, ученик взе, а другата все дядовци гледа. Паник атаките, депресията или други състояния са само началото на кошмара. Едната се чудеше какви разходки в Южния Парк да направи, другата се крие по пл Хелзинки, сигурно татко и там жилище е построил за нея. Трагедия на уредените глезли!