Last news in Fakti

3 Октомври, 2022 07:00 5 049 0

Вашият хороскоп за днес, 03.10.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Вижте как ще стартира работната седмица за всяка от зодиите

Вашият хороскоп за днес, 03.10.2022 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Какъв ден само, едва ли нещо може да ви се опре. Ще действате много мащабно, а и късметът ви ще работи в пълна сила. Ще успеете да осъществите срещите, които сте планирали и то по най-неочакван начин. Само не се разпилявайте в твърде много посоки.

Телец

Трябва да мислите за много материални работи, не, че това ви се е разминавало, но днес ще имате прекалено много за мислене. Ще трябва да работите с чужди средства, а това автоматично носи след себе си огромна отговорност. Ако можете – не се притеснявайте толкова много, бъдете по-спокойни, нали всичко е под контрол?

Близнаци

Нещата ще стават лесно, без излишни обяснения и напрягане. Все пак това не бива да ви кара да си мислите, че сте единствени и неповторими, съдбата ви е направила реверанс, нищо повече.

Рак

Ще сте под знака на движението напред. Постарайте се да се съсредоточите върху заниманието си и да запазите бойния си дух. Събитията от последно време носят съдбовен характер.

Лъв

Началникът ви днес ще е в добро настроение, така че възползвайте се внимателно от това стечение на обстоятелствата. Ден на ярки емоции и установяване на нови отношения.

Дева

С голям ентусиазъм започвате днешният ден, обаче субективизмът в преценките ще ви изиграе лоша шега. Опитайте да не влагате лично отношение по служебни въпроси.

Везни

Гледайте да приключите всички неотложни неща до обяд. Вечерта ще ви е доста натоварена програмата. Звездите ви предупреждават обаче да внимавате, защото постъпките ви лесно могат да се обърнат срещу вас.

Скорпион

Напрежение ще породят отношенията ви с близките. Май малко преигравате, бъдете по-искрени. В някои отношения е по-добре да позволите да сте на втори план.

Стрелец

Ще се чудите малко повече какво точно трябва да предприемете. Послушайте сърцето си, но не бъдете безцеремонни. Хубав ден за творчески занимания, особено с приятели.

Козирог

Задълженията ви май ще са повече от свободното ви време, изобщо днес ще имате много неща за вършене. Не пренебрегвайте съветите на вътрешния си глас. Обръщайте по-голямо внимание на подробностите и не забравяйте за ангажиментите, които сте поели.

Водолей

Бихте могли да станете център на едно събиране, само бъдете себе си. Хубав ден да планирате нещата, а и да се осъществят плановете ви. Непременно се споделете радостта и тревогите си с приятел, това ще оправи положението.

Риби

Най-важно днес е да докажете качествата си. Спестете си ненужната скромност и действайте, демонстрирайте знанията и уменията си. Не се чудете прекалено преди да започнете нещо, защото ще загубите ценно време. Бъдете по-делови и не се прехласвайте много-много.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА