Last news in Fakti

2 Октомври, 2022 07:48 5 237 20

Тунингована актриса от "Дяволското гърло" последва наш национал в Полша

  • павела апостолова-
  • георги сеганов-
  • полша

Павела Апостолова и Георги Сеганов са двойка от миналото лято

Добилата популярност в сериала "Дяволското гърло" актриса Павела Апостолова замина да живее в Полша при волейболния национал Георги Сеганов, пише "България Днес". Със 7 години по-младата от него филмова звезда е неотлъчно до любимия си и е решила да го последва в новото му предизвикателство.

През това лято националният разпределител подписа договор с полския клуб "ГКС Катовице". Преди това 29-годишният Сеганов игра като титуляр и в трите двубоя на България от груповата фаза на световното първенство, където загубихме от Полша, САЩ и Мексико. В кариерата си в чужбина досега юношата на ЦСКА е играл още в Турция и Италия.
Интересното е, че Павела няма да може да гласува на предстоящите избори утре. Тя не е прехвърлила адреса си по местоживеене, а освен това не е подала нужните документи за удостоверение за гласуване на друго място. Това не важи за волейболиста, който ще може да даде гласа си. В Полша има само две изборни секции - в столицата Варшава и в град Краков, който е доста по-близо до Сеганов.

Всъщност не е ясно дали Апостолова не планира да се прибира често до България тази есен. Причината е, че тя е студентка по журналистика в Софийския университет. Иначе Павела е много доволна от живота в Полша. Тези дни актрисата показа в социалните мрежи провокативни кадри, на които клечи в асансьор в Катовице. Веднага се забелязва, че тя е претърпяла тотална промяна на визията си в сравнение с участието си в "Дяволското гърло" през 2019 година. "Ремонтирала" е скулите на лицето си, минала е през ринопластика на носа и е уголемила устните си с хиалурон.

Георги и Павела са двойка от миналото лято, когато се показаха на сватбата на друг волейболен национал - Светослав Гоцев, с красивата Магдалена. Преди това сексапилната актриса беше първата голяма любов на футболния национал Валентин Антов. Раздялата им настъпи, след като кариерите и на двамата тръгнаха стремглаво нагоре, а бившият капитан на ЦСКА-София заигра в италианския "Монца".

Наскоро Апостолова навърши 22 години, като тя видя нещо мистично в разположението на цифрите на празника си.
"И така на шега или не съвсем... станах на 22 години точно на 22.09.2022 г. За първи и последен път ще ми се случат толкова много двойки и въпреки че не разбирам много от нумерология - числото две винаги ми е носило особен сантимент. За мен две е опозиция, но и взаимодействие. Отрицание, но и признание, тъмнина и светлина, а чрез противоречието, което се крие в него, се заражда изкуството. Изкуството да обичаш, да цениш, да си благодарен. За малкото, за истинското, за емоцията, за уроците, за усмивките. Е, благодарна съм и съм щастлива", споделя талантливата актриса.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 мда

    31 1 Отговор
    Това порно сериал ли е?

    Коментиран от #17

  • 3 1234

    25 1 Отговор
    Звезда? От един филм и то с малка роля! Пък и ремонтирана вече! И да се снима в асансьор?!?

    Коментиран от #6

  • 4 шам фъстък

    20 1 Отговор
    Айдеее,и тая се уеднакви!
  • 5 Дедо ви

    8 2 Отговор
    Живи и здрави! И ако се върнете оттам без поне едно бебе яко ви д..пе и на двамата!!!
  • 6 Що бре?

    8 8 Отговор

    До коментар #3 от "1234":

    Убава си е жената! Е са малко тунингована, и що? Като я на......ш няма разлика...ама гроздето е кисело????

    Коментиран от #12, #20

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 АБВ

    22 0 Отговор
    Голяма отврат стават като си издуят джуките изключително грозно
  • 9 нашенец

    13 2 Отговор
    това животно повече не го показвайте
  • 10 Не стига, че са тъпи

    20 0 Отговор
    Материалистични кифли, копиращи клишета една от друга, ами и все искат да се правят на дълбоки философки, което прави отвращението още по-голямо.
  • 11 Браво - “клечи в асансьор”

    16 0 Отговор
    Е много яко! Добре я определя.
  • 12 Дуньо простия

    12 0 Отговор

    До коментар #6 от "Що бре?":

    Кисело грозде за какво ти е ??? Нито вино става от него, нито ракия.
  • 13 Ха да бе

    1 0 Отговор
    Не е нужна регистрация, за да се гласува в Полша. Нужно е само да си бг гражданин.

    Коментиран от #18

  • 14 Майк Алън Патън

    9 0 Отговор
    Защо всички подобни моми , позират и излизат като ПРОСТИ.тутки на снимките си ? Толкова ли е модно това ? Или е гордост да си такава ?
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Ню Имидж

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "мда":

    Разбира се, че е от този жанр. Виж само напомпаните й устни. Би ли искал майката на децата ти да прилича на нея? Тя е само ако ти притрябва "актриса" и имаш пари
  • 18 Соваж бейби

    3 0 Отговор

    До коментар #13 от "Ха да бе":

    Оффф има много формалност ,не си прав/а/ .Ако не се е прибирала три години в България и другата подробност която е написана ,нямаш право да гласуваш за България .Често има в гугъл написани куп лъжи ,които на практика са нереални ,в медията и по новините също лъжат и мотивират хората да тръгват.Обаче когато излезеш зад граница бюрокрацията,законите и реалноста е съвсем друга.
  • 19 пояснение

    1 0 Отговор
    Този образователен филм "Дяволското Гърло" много хора е събрал да живеят заедно.
  • 20 Вожд на сините орки

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Що бре?":

    Убава е, ама прилича на около 40-годишна с тези доработки