Last news in Fakti

5 Октомври, 2022 07:00 7 654 1

Вашият хороскоп за днес, 05.10.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Идеален ден за развлечения за Рибите

Вашият хороскоп за днес, 05.10.2022 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Сигурно са ви се струпали доста неща на главата. Разбира се, вие с лекота ще решите всички проблеми, но дългоочакваната почивка ще се поотложи. Все пак вие можете да превърнете всяка работа във веселие, направете го и днес.

Телец

Днес ще мислите нашироко и ще действате мащабно. Нищо чудно да получите и нещо наистина огромно (само дано не е празно обещание). За щастие чувство за хумор няма да ви липсва и ще успеете с лекота да приемете всякакви дребни проблеми. Днес настина сте ларж във всяко едно отношение.

Близнаци

Днес най-съблазнителният начин да решите даден проблем може да се окаже най-мелодраматичният. Не е разумно да го предпочетете, прекалено дълго ще си спомняте после.

Рак

Днес на някого ще му е нужна именно вашата помощ. Това може да ви отнеме целия ден, но недейте да отказвате, единствено вие сте в състояние да помогнете.

Лъв

Недейте да ускорявате хода на интригите, защото може да ги превърнете от дребна неразбория в един огромен хаос, от който няма измъкване.

Дева

Язвителните изказвания на приятелите могат неочаквано да ви пратят в задънена улица и да ви накарат да се чувствате ужасно. Бъдете по-уверени в себе си. И отстоявайте убежденията си.

Везни

Макар здравият смисъл да ви говори, че е опасно нещо да се направи, вие така или иначе ще се втурнете през глава, поемайки всеки риск. Поне гледайте да не правите нещо противозаконно или неморално.

Скорпион

Днес нещата ще се развиват по-бързо от очакваното и ще се наложи да действате по-експедитивно. Не се притеснявайте, за да не объркате нещо.

Стрелец

Ще се чувствате спокойни и ще ви се иска най-вече да си починете. Хубаво е, ако имате възможност да бъдете повече време навън и то на чист въздух. Разходките ще ви се отразят много добре, а и като поспите повечко ще се почувствате наистина отпочинали.

Козирог

Един наистина хубав ден. Ще се чувствате енергични и готови да се справите с всякакви проблеми, инерцията от вчера още ще ви държи. Успешно може да поизчистите до обяд, а следобед да посветите на неща, които наистина ви носят радост (освен ако почистването не е едно от тях).

Водолей

Малко разсеяни ще сте днес и ще ви се иска да избягате от всички отговорности. Все пак има неща, които не можете (дори вие) да отхвърлите с лека ръка. Поне подходете творчески към нещата, които правите. И не забравяйте да се усмихвате повече.

Риби

Идеален ден за развлечения. Ще успеете да се срещнете с хора, които мислят като вас. Сякаш мечтите ви ще станат реалност, само трябва да сте оптимистично настроени и да не подхождате с предубеждение към нещата.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха ха ха

    0 0 Отговор
    Не ме мислете, аз имам "лиценз"!