4 Октомври, 2022 16:58 7 496 6

Ключът към сърцето на всяка зодия е...

  • сърце-
  • плен-
  • зодия-
  • зодии-
  • любов-
  • влюбване

Астролозите дават напътствия как да пленим всяка зодия

Ключът към сърцето на всяка зодия е... - 1
Снимка: Shutterstock

За чаровните хора е лесна задача да се представят в най-добрата светлина пред личностите, които ги привличат. На други обаче им е по-трудно да печелят чуждото възхищение. Изкуството да завладяваш хората е умение, което всеки би трябвало да се стреми да овладее, за да може да напредва в живота по-бързо и лесно. Не на всеки му се отдава обаче. Нещата са още по-трудни на любовния фронт. Затова решихме да ви помогнем със съвети как да ухажвате всяка зодия, въз основа на това, което всеки знак харесва и не харесва в езика на любовта, предава Tialoto.bg.

А ето и повече по темата как да привлечете вниманието на представителите на всеки един зодиакален знак:

Овен (21 март – 20 април)
Овните имат състезателен дух и обичат да играят игри в любовта. Имайки предвид това, най-добрият начин да привлечете човек от този знак е ту да показвате интерес, ту да се правите на недостъпни. Това поведение не само ще събуди любопитството на Овена, но също ще подхранва и нуждата му да ви спечели на всяка цена. Позиционирайте себе си като крайната недостижима награда, за да задържите Овена заинтригуван. Не забравяйте все пак да му дадете шанса да ви спечели в крайна сметка. Овенът ще се обезсърчи и ще премине към ново завоевание, ако реши, че сте твърде висока топка за него.

Телец (21 април – 21 май)
За да привлечете човек от зодия Телец, просто трябва да обърнете внимание на неговите нужди и да му покажете, че мислите за личността му. Като зодия, управлявана от романтичната и чувствена Венера, този иначе упорит земен знак има скрита, мекушава страна. Когато Телецът види колко сте грижовни към него, бариерите и задръжките му ще паднат. Като цяло трудно ще спечелите доверието на Телеца само със сладки приказки. За него най-важни са действията. Ще го накарате да се влюби във вас, ако го обгрижвате с обич и доброта и го радвате с различни мили жестове.

Близнаци (21 май – 20 юни)
Очарователните Близнаци са известни със склонността си към общуване. Управлявани от Меркурий, планетата, която влияе на комуникацията, те имат нужда да говорят с другите. В отношенията с романтичните си партньори те обичат да пропускат посредствените разговори (например за времето) и да се гмуркат направо към темите за най-големите проблеми и мистерии в живота. Най-добрият начин да привлечете човек от зодия Близнаци е да обърнете внимание на неговата интелектуална страна. Интересувайте се от мнението за света, от гледната му точка за политиката и т. н. Хората от този знак са привлечени от личности, които умеят да изразяват позицията си по злободневни теми.

Рак (21 юни – 22 юли)
Ракът е известен с това, че е мил и чувствителен във всеки аспект от живота. Във връзките си той процъфтява с партньор, който не се страхува да се задълбочи в емоциите си. За да привлечете Рак, уверете се, че сте честни с него. Хората от този знак обожават истинския, уязвим разговор и това ще им покаже, че сте честен и достъпен. Като сте открити по отношение на чувствата си към Рака, така вие му демонстрирате, че той също можете да ви се довери и да отвори сърцето си за вас.

Лъв (23 юли – 22 август)
Лъвът е известен най-вече като човек, който обожава да бъде център на вниманието, но в него има много повече, отколкото се вижда на пръв поглед. Този страстен огнен знак е един от най-лоялните в зодиака. Лъвът моментално ще бъде привлечен от вас, ако му покажете, че сте самоуверен. Личностите от този знак се влюбват в хора, които „си тежат на мястото“. Ако искате наистина да го спечелите по най-бързия начин, покажете, че му се възхищавате. Така че, ако небрежно му подхвърляте комплименти, докато сте по средата на разговор или пред други хора, със сигурност ще погалите егото му и ще го накарате да се влюби във вас.

Дева (22 август – 23 септември)
Обикновено Девите изглеждат свенливи, когато става въпрос за романтични срещи, но те по-скоро са мнителни и внимателни. Този подреден земен знак не обича да прави компромиси в нито един аспект от живота си, вероятно защото се придържа към по-високи стандарти, отколкото другите. Ако искате да спечелите човек от зодия Дева, трябва да му обръщате повече внимание. Този практичен знак има сърце на мечтател и ще ви забележи, ако му зададете обмислени и подробни въпроси относно неговите стремежи и страсти. Положете усилия наистина да научите повече за личността на Девата и тя ще ви отвърне със същото внимание.

Везни (23 септември – 23 октомври)
Забавни, флиртуващи и приказни – Везните обичат хубавия живот. Този очарователен въздушен знак е известен с любовта си към спонтанността. И с Венера, планетата на романтиката и привличането, като техен планетен управител, Везните знаят как да играят на любовната сцена по-добре от всеки друг. Що се отнася до романтиката, най-важното нещо за Везните е да се забавляват и да живеят в момента. За да ги привлечете, трябва да им покажете колко сте спокойни, позитивни, лесни за общуване и гъвкави. Ако видят, че умеете да се нагаждате и да носите по течението, те ще бъдат вдъхновени от вашата личност. Везните ценят хора, които са спонтанни и обичат забавленията.

Скорпион (24 октомври – 22 ноември)
Известно е, че Скорпионите са играчи и манипулатори – обичат да употребяват мистериозната си аура в своя полза. Трудно е наистина да се знае какво ще спечели един Скорпион, защото хората от този знак обичат да държат емоциите си в тайна. Въпреки това, ако реши, че може да се отвори към вас, Скорпионът ще иска в замяна да му докажете чувствата си. Ако този човек видимо се заинтригува от вас, не си играйте със сърцето му. Покажете му че сте сериозни и че споделяте с него същите стремежи за бъдещето и той ще свали гарда. А след като веднъж спечелите доверието му, ще разберете колко дълбоко романтичен може да бъде Скорпионът.

Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Няма нищо конвенционално в начина, по който Стрелецът подхожда към живота. Той е известен със своята нужда от свобода и любов към приключенията. Именно затова хората от този знак не се интересуват от традиционна връзка и не се установяват в такава. Те си търсят някого, който да бъде като техен втори пилот в приключението на живота. За да привлечете Стрелец, трябва да споделите своите страсти с него. Говорете с него за мечтите си и за всички неща, които искате да постигнете в живота. Разкажете му за хобитата си, за това как искате да обогатите познанията си и да повишите квалификациите си. Той незабавно ще се зарадва на вашата амбиция и ще иска да бъде част от живота ви. А освен това му окажете същата подкрепа за неговите лични цели.

Козирог (23 декември – 20 януари)
Що се отнася до връзките, Козирозите не обичат сложните неща. Този отговорен и прям знак обича да подхожда към отношенията като към бизнес споразумение. Някои може да си помислят, че това е неромантично, но за Козирозите е важно да разберат, че човекът, с когото искат да излизат, има потенциал в дългосрочен план – иначе не се захващат. Ако се опитвате да спечелите Козирог, не забравяйте да бъдете честни относно ценностите си с него. Споделете очакванията си за връзката отрано и кажете откровено какво е необходимо, за да сте щастливи в една връзка. Козирогът ще уважи вашата честност, а това ще му помогне по-лесно да реши дали иска да бъде с вас в дългосрочен план.

Водолей (20 януари – 18 февруари)
Уникален и непредсказуем, Водолеят е друга зодия, която има нетрадиционен подход към любовта. Този очарователен въздушен знак има голяма група приятели, много от които идват от различни сфери на живота. Тъй като приятелите на Водолеите са толкова важни за тяхното щастие, не е необичайно всяка тяхна важна връзка да започне като приятелство. За да привлечете Водолей, бъдете дружелюбни и непредубедени. Те харесват, когато хората показват скритите страни на личността си и именно тези малки странности ще накарат Водолея да се влюби във вас. Най-важното нещо за Водолея е да почувства, че харесвате неговата компания, така че започнете с приятелство и вижте докъде ще ви отведе връзката.

Риби (19 февруари – 20 март)
Сладките и чувствителни Риби са воден знак, който вечно търси приказната страна на романтиката. Личностите от тази зодия мечтаят за Чаровния принц (или принцеса). Рибите не крият чувствата си, а ги демонстрират открито. Те са склонни да се влюбват бързо. Поради тази причина те процъфтяват във връзки с други емоционално чувствителни знаци. За да привлечете човек от този знак, покажете му че имате отношение към музиката, изкуството и творчеството като цяло – ще заинтригувате неговата артистична страна. Напишете му любовен стих или му изпейте/посветете песен – силно ще го впечатлите! Рибите просто искат да знаят, че мислите за тях и че ги разбирате на по-дълбоко ниво.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Караманска

    1 0 Отговор
    Вярно че съм родена под знака на овен, но асцендентът ми козирог по-ясно описва характера ми.

    Коментиран от #6

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Рошко

    3 1 Отговор
    Ключът е един и той е пин
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Един голям бе

    1 0 Отговор
    Ако е млад, за, съсетките, добре дошло, ключ към тормоз....!
  • 6 1221

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Караманска":

    Земен асцендент - последователност и издържливост. Моят е огнен - ярко присъствие.