Last news in Fakti

6 Октомври, 2022 07:00 5 675 0

Вашият хороскоп за днес, 06.10.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ден за творчество за Везните

Вашият хороскоп за днес, 06.10.2022 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ден, в който ще Ви е широко около врата. Ще можете да действате с размах и вдъхновение. Подходящ за работа с групи, а също и за себеанализи, особено вечерта. Есенното време предполага подобни занимания.

Телец

До ранния следобед нещата ще са доста динамични и от Вас ще се очакват конкретни резултати. Затова пък след това ще имате заслужен отдих и още по-заслужена награда. Не се отказвайте, действайте.

Близнаци

В началото на деня ще трябва да планирате, но най-вече да мислите мащабно, без да се задълбавате в детайлите. След 15 часа вече ще се види какво сте направили, време за конкретни действия и резултати. Не се разпилявайте.

Рак

Хубав ден за ограничение в храната, за пост или някакъв хранителен режим. Благоприятно изпълнение на желанията ще Ви донесе допълнителна радост.

Лъв

Енергетиката на деня е благоприятна на 100 %, важното е да следвате своя собствен ритъм. Ден за строителство и за украсяване на нещата около Вас. Правете света по-красив и по-радостен.

Дева

Вас с работа не могат да Ви уплашат. Първата половина на деня е доста интензивна откъм нуждата да се вкарат нещата в ред. Условието на задачата се усложнява, защото ще трябва да направите нещата по различен начин. А следобеда и привечер можете да позволите на някой друг да Ви поглези и спаси.

Везни

Ден за творчество. Оставете сърцето да Ви води в решенията Ви, особено в началото на деня. Творете, създавайте, но не забравяйте, че после трябва да сложите нещата около Вас в ред.

Скорпион

Ден да трансформирате емоциите си в сила. Потърсете вътрешния ресурс, онези скрити механизми, които Ви движат в една или друга посока. Сенките са плашещи понякога, но хубавото е, че са просто сенки. Нали не го забравяте.

Стрелец

Работата над себе си не е лесно нещо, но винаги носи добри резултати. Ден да 'поговорите' със самите себе си като запишете нещата, които Ви пречат, но и онези, които Ви усилват. Логиката Ви днес ще е брилянтна, ще успеете да откриете доста неща, които са се криели до този момент.

Козирог

Като цяло Вие общо взето сте наясно с почти всичко през цялото време и рядко следвате чужди инструкции, но днес е добре да се вслушате в другите. Добър момент е и да помислите за финансовите си дела, все пак зима иде.

Водолей

Вдъхновени, но с променливо настроение, днес можете да свършите много неща. Важното в случая е да не губите фокус, а още по-важното е да съумеете да следвате своя ритъм без да влизате в дисонанс с околните.

Риби

Малко объркани и хаотични ще сте днес, но можете да си направите кратък пост от храна, да поспортувате малко. Физическите упражнения и работата с тялото винаги заземяват, а и днес енергията е доста подкрепяща. И не забравяйте да си имате цел, към която да се движите.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА