Last news in Fakti

6 Октомври, 2022 13:45 34 754 2

Пълнолунието на 9 октомври носи проблеми на тези 2 зодии

  • пълнолуние-
  • 9 октомври-
  • зодии-
  • астролози-
  • проблеми

Астролозите предупреждават, че пълнолунието ще бъде много тежко и енергийно наситено

Пълнолунието на 9 октомври носи проблеми на тези 2 зодии - 1
Снимка: Shutterstock

Астролозите предупреждават, че пълнолунието на 9 октомври ще бъде много тежко и енергийно наситено. Ето защо, ако планирате важно събитие, покупка или сделка за този ден, по-добре е да отложите тези действия и да ги осъществите ден по-рано или ден по-късно, но не и в деня на пълнолунието. Това явление ще донесе само негативи на представителите на две зодии, пише iwoman.bg. Ето кои са те и за какво трябва да се подготвят.

Водолей

Възможно е Водолеят да допусне грешки, свързани с документи. Не е изключено представителите на този знак да получат сгрешен документ, да им бъде отказано издаването на даден документ или самите те да допуснат грешка при оформянето му. Това няма да е толкова критично, но със сигурност ще провали плановете на Водолея и ще го разстрои много.

Но по-сериозният негативен аспект на пълнолунието върху този знак е вероятността за проблеми с правоприлагането. Водолеят или ще бъде привлечен към някаква отговорност, или ще трябва да се обърне към властите за помощ.

Риби

По време на пълнолунието през октомври Рибите ще имат изключително лош късмет във финансов аспект. Това може да е свързано със закъснения в изплащането на заплати, някакъв вид глоби, допълнителни данъци и непредвидени разходи.

За представителите на този знак на 9 октомври ситуацията ще бъде напрегната и по отношение на комуникацията с родители и деца. Не са изключени конфликти, кавги и обиди.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 32 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Венета Новакова

    0 2 Отговор
    Тогава ми се излекува ророридите
  • 2 даа

    0 0 Отговор
    Всичко е вярно но Българинът по принцип е леко неверник и за това така и не ни върви след 1945г. разбира се!