Last news in Fakti

6 Октомври, 2022 17:15 19 041 2

Китайски хороскоп за октомври: Ето какво да очаква всяка зодия

  • китайски хороскоп-
  • зодии-
  • октомври-
  • 2022-
  • астролог

Октомври 2022 е подходящо време за учене, изследвания и научна работа

Китайски хороскоп за октомври: Ето какво да очаква всяка зодия  - 1
Снимка: Shutterstock

Октомври е сезонът на затъмненията и Хелоуин, периодът, поставящ края на някои етапи и началото на други. Този месец е подходящ за придвижване напред в онези случаи, в които сте се бавили дълго време или не сте намирали добро решение. Частичното слънчево затъмнение на 25 октомври бележи мощно ново начало, което е част от голям цикъл от преходи, започнал през есента на 2021 г. Октомври 2022 е подходящо време за учене, изследвания и научна работа.

Какво да очакваме през този период за всеки знак от китайския хороскоп, разказва астрологът, психолог и старши преподавател в катедрата по психология Анна Гусева, пише woman.bg.

Плъх

Плъховете ще постигнат голям успех в работата си. Колкото повече работите, толкова по-голяма ще бъде наградата. Вашата основна цел сега е да увеличите максимално своя потенциал. Месецът е добър за започване на нов бизнес. Освен това е благоприятен за освобождаване от вредните навици и въвеждане на нови навици и ритуали. Не забравяйте, че животът е като цветен храст: за да дадете сила на новите цветя и издънки, трябва да премахнете всички стари и болни.

Вол/Бик

Воловете ще успеят в обучението си. Вие не само ще направите добро впечатление на вашите учители или наставници, но и ще изненадате дори себе си, което ще ви даде мотивация за по-нататъшни постижения. Вашият успех днес е резултат от факта, че в някакъв момент от миналото сте решили да не се отказвате, а да продължите напред. Следвайте този план. Вашите близки ще бъдат щастливи, мирът ще цари в семейството. Всичко, което правите сега, ще бъде високо оценено от другите.

Тигър

Месецът е много подходящ за установяване на приятелски контакти, преди всичко с колеги от работата. Вашата личност сега е много привлекателна за другите, използвайте този шанс. Обърнете специално внимание на финансовото си състояние. Приоритет за вас сега е спестяването на пари. Може да се нуждаете от помощта на професионалист, за да разрешите финансови проблеми. Откажете се от стереотипите, наложени ви от обществото. Помислете какво е важно за вас.

Заек

Този месец посветете свободното си време на семейството. Делата ви вече са в идеален ред, използвайте това време за решаване на лични и семейни проблеми. Най-голяма подкрепа през октомври ще получите от хора с власт. Периодът е благоприятен за учене и придобиване на нови умения и самообразование.

Дракон

Обърнете внимание на здравето си този месец. Сега сте особено предразположени към заболявания като настинка или грип. Добър момент да се погрижите за диетата си, да преминете към по-правилно и балансирано хранене. За да подобрите здравето си, помислете какво не е наред с начина ви на живот. Лошите ви навици ще се превърнат в големи разходи за вас. Ключът към вашето дълголетие е физическата активност. Покупките, направени през този месец, наистина ще ви радват дълго време.

Змия

Този месец ще трябва да се справите с нови предизвикателства, които съдбата ще ви поднесе. Ако упорствате, пред вас ще се открият нови хоризонти както в личен, така и в професионален план. Активната професионална дейност ще увеличи финансовия поток. За да запазите и увеличите спестяванията си, потърсете съвет от богати приятели или финансови съветници.

Кон

Октомври не е най-лесният период за вас. Има голяма вероятност от недоразумения с колеги от работата. Постоянните спорове и високата конкуренция могат да обезсърчат желанието да отидете на работа. За да оцелеете в тази ситуация, запазете положително отношение и стойте далеч от корпоративните интриги. Напрежение може да възникне и в отношенията с партньора. Помислете как можете да му угодите. Намерете време за почивка заедно. Умението да се радвате на малките неща ще направи живота ви по-добър.

Коза/Овца

Месецът е подходящ за всяка инвестиция в бъдещето, независимо дали е финансова инвестиция, или решение за придобиване на нова специалност. Всяка инвестиция ви гарантира светло бъдеще. Добър период и в професионален план – ще срещнете кариерно израстване и благоволението на властите. Подходящо време е за всякакви пътувания.

Маймуна

Този месец необвързаните Маймуни могат да срещнат своя идеален партньор. За да не изпуснете шанса си, вслушвайте се с интуицията, тя няма да ви подведе. Семейните Маймуни ще имат щастлив период в отношенията си с партньор. Различията ще изчезнат, ще бъдат заменени от хармония и щастие. Обърнете внимание на децата, сега те наистина имат нужда от вашата компания. Избягвайте алкохола и нездравословната храна.

Петел

Вашето благополучие сега зависи от способността ви да спестявате и инвестирате разумно пари. В семейството ще намерите подкрепа и одобрение. Този месец ще ви се наложи да разширите кръга си от познати, но това ще ви се отрази добре. Не се опитвайте да избягвате комуникацията, не се затваряйте в себе си, развивайте комуникационни умения както в професионалната среда, така и в личния си живот.

Куче

Сега семейният живот е изпълнен с радост и мир. Бъдете открити и добронамерени към хората и ще получите подкрепата, от която се нуждаете. Вашият социален живот сега е във възход и новите запознанства може да прераснат в дългосрочни приятелства или полезни бизнес връзки.

Глиган

Добър месец във всички аспекти на живота ви. Имате гарантирано професионално израстване и финансов успех. Трябва обаче да бъдете по-внимателни в емоциите си, да сдържате гнева си и да не се ядосвате на другите. Ако успеете да се справите с емоциите, месецът ще ви донесе много положителни моменти.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 оня с магарето

    12 2 Отговор
    Колко ли китайци четат факти?
  • 2 Щом е китайски

    10 2 Отговор
    ориз, ориз и пак ориз!