Last news in Fakti

17 Юли, 2013 14:10 26 151 6

Трите адреналинки пристанаха на MAXIM

  • maxim-
  • адреналинки-
  • списание

Историческа тройна корица с най-харесваните и усмихнати момичета на България е гордостта на августовския MAXIM. Вики, Пепи и Ками, прелестните адреналинки от „Господари на ефира”, пристанаха на най-голямото мъжко списание. С това не само затвърдиха тенденцията най-хубавите и желани нашенки да се събличат тъкмо за MAXIM, но и влязоха в историята като първата тройна фотосесия на най-голямото мъжко списание.

„Всъщност това с първата тройна сесия е страхотно, много ми харесва да поставям началото на нещо.”, споделя Ками. А наред с това най-любимото „първо” в живота й е когато за първи път е чула да й казват „обичам те”. „Никога няма да забравя как се почувствах тогава.”, разкрива още Ками. За Вики „първото” й най-любимо нещо е майка й. Пепи от своя страна няма търпение за всичко, което тепърва  й предстои и е убедена, че „комбинацията от MAXIM и „Господари на ефира” ще се хареса”.

Освен първата тройна фотосесия в историята на MAXIM, брой 92 предлага селекция от най-лъскавите и мускулести американски автомобили, списък със задължителните хай-тек джаджи за лятото, както и ексклузивно интервю с актьора Кирил Ефремов.

А като бонус към това MAXIM представя наръчник за приготвяне на апетитно барбекю, както и малко по-различен наръчник – за разпознаване и борба с досадни привидения. Още любопитни новини може да научите тук.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сульо

    1 3 Отговор
    да ми се нъгазурчат и трите да мина само по веднъж да им го вкарам - ин и аут!
  • 2 Обикновен българин

    2 0 Отговор
    И на трите нослетата стават чудесно за прототип на нов модел противогаз
  • 3 мехмед челяби

    3 0 Отговор
    .........и трите дядо попе
  • 4 Рико

    0 0 Отговор
    Първо подред,а после разбъркано...
  • 5 Иван Господинов

    2 1 Отговор
    Баво показаха си г.зовете и са на върха на кариерата си вече
  • 6 georgi genchev

    0 0 Отговор
    Toi shte vi nabara Koko dinev.......