Last news in Fakti

10 Октомври, 2022 21:16 4 572 14

На лов за богаташи: Как да привличате богати мъже

  • богаташи-
  • привлечете-
  • любовник-
  • богат мъж

Преди да започнете връзка с много богат мъж, трябва да помислите два пъти, защото такава любов и в такъв брак си има и някои недостатъци

На лов за богаташи: Как да привличате богати мъже - 1
Снимкa: Shutterstock

Психолозите са направили проучване какво най-много харесват в жените богатите и успели мъже. Това ще ви помогне да коригирате поведението си и да научите как да привличате точно такъв.

Има неща, за които жените на милионерите съжаляват, но не говорят. Преди да започнете връзка с много богат мъж, трябва да помислите два пъти, защото такава любов и в такъв брак си има и някои недостатъци.

Положителна настройка

Богатите мъже в повечето случаи имат достатъчно проблеми в работата и в бизнеса. Те не се нуждаят от някой, който постоянно ще излива върху тях негативизъм. Богатите мъже харесват, когато една жена създава правилното настроение и им помага да се чувстват по-добре.

Тя може да не е облякла най-красивите си дрехи и да не е най-красивата като цяло, но ако от очите ѝ блика вълшебна искра позитивизъм, то богатият, мъдър и успял мъж определено ще хвърли очи на такава. Богаташите се нуждаят от чиста положителна енергия, която не всеки притежава. Добрата новина е, че може да я придобиете. Достатъчно е просто да започнете да търсите само доброто във всичко, което се случва.

Умерена гордост

Мнозина погрешно смятат, че богатите мъже харесват кучки, които се смятат за богини, за нещо повече от останалите. Това не е вярно, защото умните и успешни мъже обожават умерено уверени жени, които просто знаят, че са най-добрите, но и не омаловажават другите.

Не можеш да съблазниш богат мъж, ако не се харесваш. Успешните хора смятат липсата на самочувствие за недостатък, защото такъв човек излъчва несигурност. Ето защо те често общуват със себеподобни, заредени с добро самочувствие. Мъжът иска жената да е от неговата Вселена, а не от черна дупка. Самоуверените хора винаги се разбират перфектно един с друг.

Способност да управлявате живота си

Успешните мъже харесват, когато жената е независима, самодостатъчна и има навика да следва мечтите си. Богатият мъж трябва да е убеден, че жената до него също е зряла и умна. Той не се нуждае от малка, глупава, плаха красавица, с поведение на капризно дете.

Успешните мъже обичат да бъдат около тези, които знаят как да вземат важни решения. Например, една жена е решила, че настоящата ѝ работа не я устройва. Тя я заменя с друга, изкарва необходимите курсове за усвояване на нови умения, разговаря с правилните хора. Ето с такава осъзната личност успелите мъже искат да създадат семейство, да изградят дълга връзка.

Грижа и индивидуалност

Богатите мъже не гонят къси поли и манекенки. Има и такива, които се интересуват от това, но около 85% от успешните и богати мъже се нуждаят от добре поддържана жена, която притежава някаква уникална черта, открояваща ѝ от сивата маса. Това не е най-решаващият момент при избора.

Добри обноски

Да, сред богатите мъже има и арогантни и невъзпитани, но в повечето случаи парите и успехът, получени с кръв и пот, правят хората по-спокойни. Една добре възпитана жена определено ще привлече вниманието към себе си.

Лошите маниери, грубостта и невежеството няма да впечатлят богат човек, дори ако той харесва всичко останало, защото неговите приятели, колеги и бизнес партньори просто ще му се подиграват за избора. Богатите трябва да затвърждават статуса си, в противен случай ще загубят уважение.

Ерудиция

Най-елементарно казано, богатият мъж трябва да има за какво да си говори с една жена. Обикновено тези мъже често имат отлично образование.

Ако искате да си хванете богаташ, поработете върху себе си, разширете кръгозора си и придобийте способност да общувате на всякакви теми, а не само за пари, коли, недвижими имоти и бижута.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Инвалида

    4 0 Отговор
    И виждаш мъск
  • 2 Наръчник

    22 1 Отговор
    на урвата ли е това ?

    Коментиран от #3

  • 3 Ха ха, точно!

    11 0 Отговор

    До коментар #2 от "Наръчник":

    Ричард Гиър каза преди време, че мрази ролята си в оня нашумял филм, защото играел фалшив герой.
  • 4 Сиромах от село

    27 3 Отговор
    По-добре напишете една статия за връзката с беден мъж, понеже повечето в България сме такива... Ще е по-полезно за читателките, не за друго...
  • 5 Педелин

    12 0 Отговор
    Разбрах всичко. Отивам да си търся богат мъж.
  • 6 Соваж бейби

    19 4 Отговор
    Ами все едно да тръгнеш на лов за мухоморки или бразилски въшки ,повечето от клуб Милионер са грозни и дебели за нормални не мисля .В началото докато станат богати ,по добре нещо по земно и не толкова богато,от наблюдение богатите са лишени от човешки радости и чувства .Не е хубаво да си прекалено богат , трябва да има за какво да се мечтае ,някъква цел в живота ,а те нямат и се започва един психопатски живот ...възможно е да греша но моята философия е такава многото пари не на хубаво ,свободата и да ходиш пеша за хляб например или за цигари ,да вървиш безгрижно по улицата с децата или в парка -те нямат такова право.

    Коментиран от #7

  • 7 Здравейте

    13 1 Отговор

    До коментар #6 от "Соваж бейби":

    Не грешите ! Красотата на живота е в това , всеки ден да се радваш на нещо , дори малко ! И да си спокоен ! А ако имаш и хора , които да обичаш , и да те обичат , ще живееш в красива приказка ! За съжаление , проститите неща , са най трудно постижими ! Пари се изкарват по лесно ! Затова мнозина мислят , че парите ще им донесат това , което описах ! Но , живота прилича на везните на Темида ! Ако натовариш много от едната страна , олеква много другата ! Балансът е най трудно постижим !

    Коментиран от #9

  • 8 ха ха

    13 0 Отговор
    Не всички умни са богати, но всички богати се мислят за умни и забравят, че на слепите птици Господ им прави гнездата.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Ами

    10 3 Отговор

    До коментар #9 от "Соваж бейби":

    Не мога да се учудя на такива хора , че искат да паразитират върху успехите на други ! Учудвам с ,на липсата им на стремеж , към собствената човешка независимост ! Когато човек се стреми да е независим , намира начин , да не е беден ! Това не значи , да е милиардер ! А да може да живее добре със собствените си доходи ! Не да стане роб на друг ! Ама , нивото е такова , та повечето мислят , че парите се изкарват с работа ! А те се изкарват с акъл ! Работещите , винаги работят за умните !

    Коментиран от #11

  • 11 Анние

    6 0 Отговор

    До коментар #10 от "Ами":

    Имах идин учител по фармация от UK.HИЕ всичките от курса питахме,като завършиме и се дипломираме,какви пари ще получаваме.Той винаги отгваряше “Прави това,което ти харесва ,парите ще те последват”.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 стига да не е грозен като изрод

    0 0 Отговор
    Най-привлекателното е къщата на плажа и колата...Афродизиак...Вече си представям почивки на Карибите...Ще си лежа под палмите, а той ще ми работи...