Last news in Fakti

12 Октомври, 2022 14:32 1 827 6

Брад Пит отдава къщите си под наем

  • брад пит-
  • дом-
  • имот-
  • наем-
  • селище

Смята се, че звездата се готви да заживее в селище за пенсионирани знаменитости

Брад Пит отдава къщите си под наем - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Брад Пит дава под наем пет от домовете си в Лос Анджелис и се предполага, че има планове да се премести в селище за пенсионирани знаменитости, пише "Daily Mail".

Холивудската звезда изглежда се отказа от гигантския си комплекс, съставен от пет къщи, в който е живял през последните 28 години, пише life.dir.bg.

Говори се, че той се мести в Кармел, крайбрежен град в Калифорния, който е пристан на застаряващи звезди като Клинт Истууд, Дорис Дей. Той купи бившия дом на американския писател Д. Л. Джеймс, известен като "Сийуърд", за 40 милиона долара (36 милиона паунда) през юли тази година, която се намира в Кармел.

Местенето в ново жилище би затруднило виждането му с децата, тъй като било 5 часа път с кола до западния бряг, където те живеели с майка си.

Сделката е станала известна благодарение на публично достъпен договор за ипотека, както съобщава американският "The Sun".

Луксозният комплекс на Брад в Лос Анджелис е негов дом от юли 1994 г. след покупката на къща с шест спални за 1,7 милиона долара (1,5 милиона британски лири). През 1996 г. той купува малка къща за $380 000 (£340 000) в задната част на земята си и само две години по-късно купува съседния имот за $475 000 (£430 000).

Когато беше с вече бившата си жена Анджелина Джоли, Брад купи друг дом за почти 1,3 милиона долара (1,1 милиона паунда) през 2008 г. - завършвайки комплекса през 2009 г. с постройка от хамбар с тайна пещера и собствен бар за 1,1 милиона долара (990 000 паунда).

Според американския "The Sun" екипъъ на Брад е сключил споразумение с канадската банка City National Bank (CNB), наричана "банката на звездите". През юни дългогодишният мениджър на Пит, Синтия Пет-Данте, подписа договор за доверие и прехвърляне на наеми със CNB.

Специалният тип ипотека е само за имоти под наем и позволява на банките да събират наем директно от наемателя, ако Пит не успее да плати вноските по заема. Като част от сделката, Пит се е съгласил и на кредитна линия от 17,5 милиона долара (£15,8 милиона) с CNB наречена "Споразумение за собствен капитал".

В момента не е известно дали Брад е финансирал дома на Кармел с тази кредитна линия. За някои хора това е начин да печелят пари, обясняват експерти.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 украинка

    4 1 Отговор
    идем идем
    въх горката аз и мойто късмет ...
    идееем
  • 2 Соваж бейби

    6 0 Отговор
    Ами така е то там дават под нае,защото си нямат мигранти не е кочина като в Европа !Да отстъпи поне една на украински мигранти чакат на опашка ,границата в Мексико защо не ги пуснат и да им раздават помощи ,в къщи ,по хотели ?
  • 3 въпросче

    4 0 Отговор
    И това трябва ли да ни интересува?
  • 4 Исторически парк

    3 0 Отговор
    Знае,че се пука балонът.. ;)
  • 5 истина ти казвам

    7 0 Отговор
    Умен човек! Кво плюете? Сега ше си цъка на тихи обороти в Калифорния па вие си копайте лук на две пера! Ама с ядене само не става и акъл требва!
  • 6 абвг

    2 0 Отговор
    Това "отдава" , гугле транслейт ли ви го каза 👍