Last news in Fakti

13 Октомври, 2022 09:10 3 641 19

Дует "Ритон" разкриха истината за участието на Филип Киркоров в техния концерт

  • дует ритон-
  • катя и здравко-
  • концерт-
  • филип киркоров

Катя и Здравко разказват, че рекламата с гласа на Киркоров е станала случайно

Дует "Ритон" разкриха истината за участието на Филип Киркоров в техния концерт - 1
Снимкa: БГНЕС

Фалшива новина за участие на певеца Филип Киркоров в концерт в София взриви социалните мрежи. Спорът тръгна след рекламен клип за турнето на дует „Ритон”, в който се чува гласът на Киркоров. Появи се и информация, че се готви голям протест, който да попречи концертът да се проведе в НДК.

Приятелството на Катя и Здравко от дует „Ритон” с родената в България звезда на руската музикална сцена Филип Киркоров е известно от години.

„Радвам се, че аз - Филип Киркоров, мога да ви поканя на най-новото им шоу. Не пропускайте този празник, ще бъде страхотно”.

След като чуват гласа на Киркоров потребители в социалните мрежи решават, че самият той също ще е част от концерта, закриващ юбилейното турне на „Ритон”. Слухът се разпространява за часове в десетки гневни постове, в които се твърди, че Филип Киркоров не е желан у нас заради войната в Украйна и близостта си с руския президент Владимир Путин.

Блокада на входовете на НДК, изкупуване на всички билети за концерта или атака с домати и яйца към сцената - това са само част от обсъжданите варианти за протест.

В интервю пред Мариян Станков - Мон Дьо, Катя и Здравко разказват, че рекламата с гласа на Киркоров е станала случайно.

„Той беше тук за 4 дни по негови си работи и да се видим. Влиза с нас в студиото и каза: „Много ми е интересно”. А анонсите ни ги записва Драго Драганов и Филип казва: „Не, аз ще го запиша”. И Катя му казва, че говори с акцент и не на чист български, но той: „Не, ще се постарая". И така на шега и майтап го записа. Това е по-скоро един шарж”, коментира Здравко.

Българските музиканти отричат и някога да са имали идея да поканят Киркоров в концерта си.

„Няма как да се впише в нашата програма”, каза Катя.

„Филип пристига с антураж от 17 души. Ние нямаме тези възможности. Нашият шоубизнес не е достатъчно богат, за да можем да поканим Филип Киркоров да дойде да пее в нашия концерт”, заяви Здравко.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Това са Ритон

    28 10 Отговор
    Арогантни и надменни, пълни егоисти.
  • 3 Не манипулирайте

    28 12 Отговор
    Хората защото глупостите които пишете не са верни.Почитателите на Киркоров нама да се откажат от него поради факта че Путин води война в Украйна.Все едно руснаците да намразят Лили Иванова заради Радев или Плевналиев.Мислете като пишете глупости
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Когато политиката

    18 2 Отговор
    се намеси в изкуството, то или напълно изчезва, или се оправдава, но във всички случаи е омърсено, осакатено и омаловажено за хатъра на политиците. Не забравяйте изкуството е вечно...
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 простотии

    17 5 Отговор
    Той Киркоров е родом от Варна, съвсем изтрещяхте вече, още малко ще започнете да забранявате да си посети близките. Комунизмът е жив в някои хора, само са се пребоядисали, няма значение на кои господари служат, но не са свободни..
  • 8 Читател

    6 10 Отговор

    До коментар #4 от "Тринити":

    Аз пък смятам статията за обективна , безпристрастна и с добре преценено чувство за хумор . Пожелавам на Ритон , Киркоров и феновете им приятни концерти !
  • 9 Ай cиктиp

    10 8 Отговор
    Той па тараторов един певач… Такъв се слуша само за наказание, като онази софка.
  • 10 Бай Ончо

    3 3 Отговор
    Арменци и евреи сме по-големи путинисти дори от руснаците. Това Киркоров, Маргарита Симонян, Тигран Кеосаян, Владимир Соловьов......
  • 11 Перо

    11 3 Отговор
    Двамата от Ритон са достойни за съжаление! Преди време отделиха много пари и време за ТВ изяви,да се хвалят с познанството си с Филип Киркоров и активно участваха в организацията на концертите в БГ, а сега по конюктурни,соросистки причини се дистанцират и бягат от него като дявол от тамян! Излагат и БГ с представата си за приятелство!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 ПатрЕотът

    4 2 Отговор
    и грам не им вярвам, няма лоша реклама, а Киркора, личен приятел на Путлер, няма работа във вражвска за Кремъл държава !!!
  • 14 Гледах им интервюто

    6 0 Отговор
    Спукаха се да лъжат за Киркоров . Просто ситуацията ги принуди да не го включват в концерта . За да не бъде отстрелян с домати
  • 15 „АНТУРАЖА”

    0 0 Отговор
    ....с верижна ТЕХНИКА ли е🤔и б.л.а.
  • 16 абе,

    8 3 Отговор
    Нито харесвам и слушам Ритон, нито Киркоров.Тяхното творчество повече е клоунада, нивото на Ритон е кръчмарско, на Киркоров шутовско -не ми допадат и двата жанра.Подкрепата на Киркоров за Путин е цинизъм.Ритон са били и винаги ще са слънчогледи.

    Коментиран от #18

  • 17 Шердан Българов

    1 0 Отговор
    Какъв дует бе славата на РИТОН се поттдържа от РИТОНИТЕ на КАТЯ обесила ги до кръста !
  • 18 кво бе,

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "абе,":

    като не харесваш Ритон и Киркорпов, не го казвай с тон сякаш забраняваш на другите да ги харесват. Разбирам - ти си на нивото на ФЭреди Меркюри или Шаляпин, ама и ние трябва да живеем в своя си свят.

    Аз пък ги харесвам за цялостното им творчество! Сега в момента те са слънчогледи и не им прави чест, но повечето от певците и художниците са извън света и много не очаквай от тях по тези въпроси.
  • 19 Сузанита

    1 0 Отговор
    30-годишната дъщеря на Орхан Мурад не помни какво е чела от Ботев
    “ Чела съм неща на Христо Ботев, но не се сещам кои „