Last news in Fakti

19 Юли, 2013 13:15 2 580 2

Слуз от охлюви за красиво и младо лице

  • япония-
  • токио-
  • охлюви-
  • козметична процедура

Преживяването да те лазят живи охлюви по лицето

Всички жени са малко или много суетни и искат да изглеждат добре. Често това е свързано с множество козметични и разкрасителни процедури, които често не са много приятни.

Салон за красота в Токио предлага нов вид разкрасителна процедура за лице, като използва местен вид японски охлюв, съобщава Би Би Си.

Смята се, че слузта, която мекотелото отделя докато се движи е полезна за човешката кожа. Според козметиците тя е еликсир за млада и красива кожа.

Разкрасителната процедура започва с поставянето на животинките върху лицето на клиента. Служител в козметичния салон накланя главата на клиента в различни посоки, за да могат   мекотелите да се движи на случаен принцип, оставяйки следи от слуз след себе си, пише британският вестник „Телеграф“.

Веществото, което охлювите изпускат съдържат ключа към красивата и млада кожа. В него се съдържат много протеини, антиоксиданти и хиалуронова киселина, които помагат на кожата да запази влажността си, намалява възпалението и премахва на мъртвата кожа.

Спа центърът, който предлага странната процедура в момента е дом на 5 охлюва, отглеждани в малък съд, в който те се хранят с органични зеленчуци, за да са чисти и готови за работа.

5 минутна сесия с тези малки гадинки ще ви струва само 100 долара.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Krum Sokolov

    0 0 Отговор
    Май ще повърна
  • 2 маляка

    0 0 Отговор
    не пължоци а сперма трябва