Last news in Fakti

14 Октомври, 2022 12:15 4 521 3

Ким Кардашиян със странно сексуално признание за бившия си

  • ким кардашиян-
  • пийт дейвидсън-
  • секс-
  • баба-
  • странно

Риалити звездата призна, че с Пийт Дейвидсън правили секс в чест на баба й

Ким Кардашиян със странно сексуално признание за бившия си - 1
Снимка: БГНЕС

Ким Кардашиян направи доста странно сексуално признание в епизода на "The Kardashians" в четвъртък.

41-годишната риалити звезда и основател на козметиката за красота SKIMS откри тазседмичния епизод, като се срещна с баба си MJ, сестра си Клои Кардашян и майката Крис Дженър.

Почти веднага Ким започва с история за възрастни, която се случила по време на романтичната ѝ връзка с тогавашния ѝ приятел комика Пийт Дейвидсън, пише "Телеграф".

„Знаете ли какво е много лудо? Пийт и аз бяхме отседнали в хотел „Бевърли Хилс“ миналия уикенд и седяхме пред камината, просто си говорехме с часове и аз си спомних: „Баба ми е казвала, че наистина се чувстваш жив, когато правиш секс пред камината. И така правихме секс пред камината в чест на теб", казва Ким на MJ, добавяйки: "Знам, че това наистина е малко странно".

MJ побърза да я попита: "Не във фоайето?!"

Ким потвърждава, че не е правила секс във фоайето, но добави: „Колко странно е да мислиш за баба си, преди да правиш секс“.

Бабата на Ким одобрила Дейвидсън и дори го нарекла "сладък".


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 :((((

    19 0 Отговор
    болно мръсно племе
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Пердашян

    13 0 Отговор
    А в чест на дядо й тъпkача й е прочистил /к/аHала!