Last news in Fakti

15 Октомври, 2022 09:22 6 582 11

Генчо отстрани Звезделина и Касим от “Игри на волята”

  • игри на волята-
  • елиминации-
  • номинации-
  • битка

Генчо сам избра да се бори за оцеляване, за да спечели грошове

За първи път този сезон трима състезатели се изправиха един срещу друг в елиминационна битка на Арената на “Игри на волята: България”. Генчо, Звезделина и Касим преминаха през сериозно предизвикателство, изискващо точност, баланс и издръжливост, а само най-добрият от тях запази мястото си в състезанието.

Генчо доказа своите комплексни качества и се завърна в племето на Непобедимите със 100 гроша по-богат, след като отстрани Касим и съотборничката си Звезделина.

Генчо отстрани Звезделина и Касим от “Игри на волята”

“Вярвам в това, че каквото и да кажат останалите, аз съм силна жена и животът ми го показва. Всичко, през което съм преминала и преди, и сега в игрите, също го показва”, сподели Звезделина след загубата.

“Надявам се да съм добър пример, че в живота, каквото и да ни се случва, ние винаги трябва да намираме сили да продължим! Всичко е възможно и постижимо, ако имаме желание и се борим за него до край”, развълнувано сподели Касим, след като се доказа като достоен противник на Арената.

Предишната вечер на племенния съвет двете коалиции в Супергероите отново застанаха една срещу друга, а страстите помежду им се разгорещиха. Илиян разкри пред водещата Ралица Паскалева, че Виктория манипулира Цветан, който от своя страна твърди същото за взаимоотношенията между Илиян и Мани. След като разпределиха своите гласове, номинирани бяха Цветан и Касим, които Супергеорите определиха за слаби звена, дърпащи племето назад.

Генчо отстрани Звезделина и Касим от “Игри на волята”

В битката за спасение Генчо подари на Цветан още една седмица в най-екстремното риалити. Той направи стратегическо решение, като умишлено изпусна своята гилотина, за да се впусне в елиминационна битка, от която да спечели грошове. Той беше убеден в своето предимство спрямо Звезделина и Касим, а рискът му се оказа оправдан, въпреки че цената беше да елиминира един от своите съплеменници.

Как ще се справят Непобедими и Супергерои с един играч по-малко? Правилно ли беше решението на Генчо? Кой ще завладее Резиденцията? Дали Безстрашните ще останат отново на Дивата река? Колко тежко ще се контузи Джаферович и дали това ще е краят на приключението за нея? Не пропускайте изключително тежка териториална битка в “Игри на волята: България” - понеделник в 20:00ч. по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Делю Хайдутин

    5 14 Отговор
    За шепа грошове се прави на маймуна.
  • 2 БеГемот

    16 3 Отговор
    Простотии...какви идиоти без достойнство отгледа майка България през последните 30 години...умиргат да се излагат на телевизора...
  • 3 Генчо

    21 8 Отговор
    Е топ играч в игрите..
  • 4 Някой

    6 15 Отговор
    Ако съм на негово място щеше даме е срам от тази победа!
  • 5 о, спомняте ли си госпожо

    10 1 Отговор
    Как Цецо тупна на гъзецо,
    като лист отронен (ленивец разгонен).
  • 6 Конфуций

    7 8 Отговор
    Докато се дава сцена за изявя на такива примати - ще сме в това положение. Една стотинка не е изкарал през живота си ама се прави на голямата работа

    Коментиран от #8

  • 7 Дон

    4 4 Отговор
    Поредният приемат натрапват на хората.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Тв критик

    2 5 Отговор
    Глупави шоу програми не гледам. Загуба на време.
  • 10 Еврогей

    4 3 Отговор
    Аз гледам само яко гей порно,а не такива бози.
  • 11 66николаос

    3 1 Отговор
    Изкуствено затруднени игри.Не там е чара на играта.Това е социалната страна