20 Юли, 2013 14:48 2 615 2

Туристи летят в морето с риба-амфибия

  • море-
  • банан-
  • летяща риба

Летяща риба пощури туристите в Слънчев бряг. Атракцията "флай фиш" е най-новото водно забавление на Южния плаж в курорта Слънчев бряг и вдига адреналина на макс. Надуваемият атракцион, който лети във въздуха е единственият по родното море. Двайсет лева струва удоволствието да полетиш над вълните яхнал „рибата-амфибия”. Разходката продължава 15 минути, а за това време морското чудо прави няколко „излитания” и „приземявания”. По дължина във въздуха „рибата” лети около 25-30 метра, след което „каца” отново върху водата. Скоростта, с която съоръжението се движи, теглено от джет е 35 км/ч или точно 20 мили. Атракцията може да се ползва едновременно от двама човека и предлага висока доза адреналин.

Бананът, теглен  от мощна моторница също гарантира приятни емоциии. Той е сред любимите атракциони на младежите и на цели семейства на южния плаж. Продължителността на разходката е десет митнути за цена от 15 лева. Услугата се предлага за минимум 3 и максимум 8 човека. Шестима туристи пък едновременно могат да ползават огромен фотьойл, а за по-малка компания се предлага и надуваема гумена лежанка. И за двете съоръжения разходката струва 20 лева. И тази година на южния плаж гостува най-голямата у нас надуваема водна пързалка. Височинината й е 25 метра и е с платформа за спускане 53 метра. Надуваемият гигант привлича туристите на южния плаж с атрактивни цени. Два лева струва едно спускане, а за 5 спускания се ползва отстъпка от 30 %. Шест джета са на разположение на туристите на южния плаж. Наемът за 15 минути е 60 лева, разходката за половин час струва 110 лв. При неспазване правилата при карането на джета, машината се спира дистанционно от брега.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Станимир Христов

    0 0 Отговор
    Що за тъпа реклама на Сл. Бряг е това?...
  • 2 Този

    0 0 Отговор
    На Обзор имаше Флайфиш преди 5 години.